26 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΝΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-2

Σε ένα ματς που τα είχε όλα η ομάδα μας αναδείχτικε ισόπαλη 2 - 2 με τον Ατρόμητο . Καλύτερος σε όλο το παιχνίδι ο Κανάρης κατάφερε να έρθει ισόπαλος σε ένα ντέρμπι το οποίο θα μπορούσε να είχε "καθαρίσει" ακόμα και από το πρώτο ημίχρονο.Την πρώτη ευκαιρία την χάνει η ομαδα του Ατρόμητου όταν στο 6΄ο Νιάκας σουτάρει λίγο άουτ.Στο 8΄ ο Μονίαρος κάνει σέντρα από αριστερά και ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου με λάθος απέκρουση στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του. Στο 16΄ ο Ατρόμητος πρόσπάθήσε να απαντήσει αλλά το φάουλ του Σούκα Π περνάει λίγο άουτ .Στο 19 ο Σούκας Σ. πιάνει την κεφαλιά μετά απο σέντρα αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.Στο 23΄ ο γηπεδούχος χάνει μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του όταν ο Ασλανίδης σε τετ α τετ στέλνει την μπάλα άουτ . Στο 28΄ ο Σούκας Σ. εκτελεί φάουλ και πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα παίχτης του Ατρομήτου που δεν καλύπτεται κινήθηκε προς την μπάλα , ο βοηθός σηκώνει για οφσάιντ και ο διαιτητής ακυρώνει το γκόλ . Στο σημείο αυτό ο Κ. Παπαθεοδώρου διασχίζει όλο το γήπεδο και φτάνει στον απέναντι βοήθο για να διαμαρτυρηθεί για τον καταλογισμό του οφσάιντ, ακολούθησε ένταση, και Κ. Παπαθεόδώρου αποβάλλεται ....άλλα δεν βγήκε ποτέ από το γήπεδο.Ακολουθούν δύο καλές ευκαρίες για τον Καναρη απο τον Καπό και τον Ασλανίδη αλλά το σκορ παραμένει 1- 0. Στο 39΄μετά από σέντρα ο Νιακας σουτάρει η μπάλα βρίσκει σε χέρι αμυνόμενου  ο διαιτητής δίνει πέναλτι άλλα βοηθός έχει σηκώσει για οφσάιντ.Στο 45΄ μια ακόμα καλή στιγμή για τον Κανάρη όμως ούτε ο Μονίαρος ουτε ο Χ"λάμπρου κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα .Στο 2ο 45λεπτο ο γηπεδούχος έχει νωρίς νωρίς την πρώτη καλή ευκαιρία στο 51΄σε σουτ του Σαμιώτη αλλά ο Κουνέλης μπλοκάρει . Στο 62 ΄ φάουλ του Ατρόμητου περνάει λίγο άουτ, στο 63΄ο Ασλανίδης με πλασέ κανει το 2-0 για τους γηπεδούχους .΄Στο 65΄αποβάλλεται ο βοηθός προπονητή του Ατρομήτου για διαμαρτυρία στον διαιτητή αλλά κι εκείνος δεν .....βγήκε ποτε από το γήπεδο. Στο 70΄ ο Ατρόμητος κάνει το 2-1 με τον Σούκα Σ. και στο  91΄το 2-2 με φάουλ του Νύχτα . Μέχρι το τέλος του αγώνα ο Καναρης είχε ακόμα δύο ευκαιρίες για να πάρει το ματς με τον Ασλανίδη στο 93΄και στο 95΄ να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κουνέλη. O Κανάρης ηταν καλύτερος και θα μπορούσε να έιχε πάρει την νίκη αν οι παίχτες του ήταν πιο προσεχτικοί σε ένα ντέρμπι με τους ποδοσφαιριστές και των δύο όμαδων να αγωνίζοναι δυνατά αλλα σε καμία περίπτωση αντιαθλητικά και στο τέλος στου αγώνα να αποχωρούν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο δείχνοντας ποιοι πρέπει επιτέλους να είναι οι πρωταγωνιστές .

10 σχόλια:

  1. Με ολο το σεβασμό μία διόρθωση.
    Δεν αποβλήθηκα για διαμαρτυρία στον διαιτητή. Απόδειξη το τι αναγραφεται στο φίλο αγώνα που μπορείται να δείτε. Αποβλήθηκα διότι ετσι γουσταρε ο τύπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι δεν καταλογιζω καμια προθεση. Και εγω αν ειμουν στην εξεδρα και εβλεπα αποβολη, το ιδιο θα ελεγα.
    Ευτυχως τουλαχιστον εσυ ειχες πιο καθαρο μυαλο και περιγραφεις το αγωνιστικό κομματι (εννοώ τις ευκαιρίες) καλυτερα απο μενα στο ρεπορταζ.
    Καλη συνεχεια στην ομάδα σας και μπραβο για την εμφανιση που εκανε. Αξιζε τη νικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και με ολο το σεβασμο μία συμβουλη. Θα μπορουσε να αυξησεις το πλατος της κεντρικής στήλης απο την διαχειρηση, ετσι ωστε οι φωτογραφιες αλλά και τα κειμενα που ανεβαζεις να φαινονται γενικα καλυτερα και να μην ειναι στριμωγμενα. Τραβας αριστες φωτογραφιες οι οποιες θα μπορουσαν να φαινονται απειρα καλυτερα. Κανε αν θελεις μια δοκιμη και συγνωμη που επεμβαινω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγώ θα κρατήσω τις τελευταίες λέξεις του σχολίου σου και θα προτρέψω όλους τους παίχτες των ομάδων.
    Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι που πρέπει να δίνει χαρά και συγκινήσεις.
    Όλα τα υπόλοιπα που έγιναν σε κερκίδα, πάγκους, διαιτησία δεν πρέπει να μας ακουμπούν.
    Ο Κανάρης ήταν καλύτερος αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει.
    Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεωργούλη, έλα πίσω στη Μίκτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεωργούλη, έλα πίσω στη Μίκρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΣΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ AGS τετοια λογοκρισια ποια που ουτε τον διαλογο δεν αντεχετε και κατεβασατε ολα τα σχολια απο το σαιτ για τον συγκεκριμενο αγωνα .. μονοπωλιο στο διαλογο δεν υπαρχει η σχολιαζεις και ακους η οταν ζητάς απο΄ψεις τις δημοσιευεις εκτος απο αυτες που βριζουν αυτο λειει η δεοντολογια αλλα τι λεω τωρα εδω πηγες να βγάλεις και λαδι τον "προπονητη" οψιμε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στον τελευταίο ανώνυμο :
    επειδή δεν καταλαβαίνεις και τα βλέπεις μόνο από την σκοπιά σου και με τη δική σου λογική, σβήστηκαν όλα τα σχόλια επειδή ξέφυγε η κατάσταση και μπήκαμε σε έναν αδιέξοδο δρόμο που δεν οδηγεί πουθενά. Άλλωστε το παιχνίδι έχει τελειώσει 2 μέρες και δεν χρειάζεται παραπάνω κουβέντα, δε νομίζεις ??
    Αν έχεις προτάσεις για τα κακώς γινόμενα να τις κάνεις με ον/επώνυμο και να μην κρύβεσαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο και στην ανωνυμία. Γι αυτό ξεφεύγει τελικά η κατάσταση.
    Ένα μεγάλο μπράβο για την ανακοίνωση του Κανάρη που δείχνει ότι τελικά υπάρχουν ελπίδες. για καλύτερη συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή