2 Μαρτίου 2011

ΠΟΙΝΕΣ

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Χίου επέβαλε τις παρακάτω ποινές

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΈΝΑΡΞΗΣ: 02/03/2011
 
1) ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΆΤΛΑΣ : 60 ημερολογιακές ημέρες και 100,00 ευρώ χρηματικό πρόστιμο στον παράγοντα Σωζόπουλο Ανδ. για εξύβριση α΄ βοηθού.
2) ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ/ΑΣΤΕΡΑΣ : 30 ημερολογιακές ημέρες και 50,00 ευρώ χρηματικό πρόστιμο στον παράγοντα του Γρηγοράκη Στ. για εξύβριση του διαιτητή και 10 ημερολογιακές ημέρες στον Μονιό Δ. για απρεπή συμπεριφορά προς τον διαιτητή.
3) ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΝΑΡΗΣ : 100,00 ευρώ χρηματικό πρόστιμο για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο. (υπότροπος).
4) ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : 30 ημερολογιακές ημέρες και 50.00 ευρώ στον παράγοντα Μυλωνά Ι. για εξύβριση διαιτητών.
20 ημερολογιακές ημέρες και 100,00 ευρώ στον προπονητή Παπαθεοδώρου Στ. για αποβολή του από τον πάγκο.
20 ημερολογιακές ημέρες και 100,00 ευρώ στον βοηθό προπονητή Ραπτάκη Γ. για αποβολή του από τον πάγκο και για δημοσιεύματα στον τύπο κατά του παρατηρητή του αγώνα και 100,00 ευρώ στο σωματείο για έργο εξύβριση φιλάθλων του (υπότροπος). 

 όλες οι ποινές στο: http://www.eps-xiou.gr/disciplinary-comittee
 

3 σχόλια:

  1. ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (Εκπαιδευτικός-προπονητής Ατρομήτου)
    Όταν δημιουργήθηκε αυτή η ιστοσελίδα είχε σαν σκοπό να φιλοξενεί τις απόψεις των φιλάθλων ολων των ομάδων όπου θα ηταν χώρος έκφρασης και γόνιμου διαλόγου και όχι μέσο αντιπαλότητας και αντιδικίας.
    Για πρώτη φορά θα κάνω την εξαίρεση και θα απαντήσω στην ιστοσελίδα για τους εξής λόγους:
    1)Στον αγώνα ζωής που δίνουμε στην καθημερινότητα μας κάποιες αξίες δεν διαπραγματεύονται.Από μικρός έμαθα ότι ο θεός εδωσε 3 αγαθά(όπλα) στους ανθρώπους τα οποία οφείλουν να σέβονται στο ακέραιο.
    Στον πολίτη την ψήφο-στον εργαζόμενο την απεργία- και στην ανθρώπινη ύπαρξη την αξιοπρέπεια.
    Δυστυχώς κάποιος ήθελε να μου στερήσει στον συγκεκριμένο αγώνα την αξιοπρέπεια και αυτό για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο.Το πώς διαχειρίζεται κάποιος τις αντιδράσεις του είναι αυστηρά υποκειμενικό και έχει να κάνει με τα βιώματα και τους αγώνες που εχει δώσει στην ζωή του αλλά πολύ περισσότερο την κληρονομιά (παρακαταθήκη) που αφήνει κάποιος στην οικογένεια του.Και για αυτό η γυναίκα μου αλλά και ο γυιός μου (21 ΕΤΩΝ) πρέπει να αισθάνονται περήφανοι.
    2)Την επίσημη θέση του ΚΑΝΑΡΗ αλλά και των αθλητών του (τους οποίους σέβομαι-εκτιμώ- και ευχαριστώ) για το μεμονομένο γεγονός .Τέτοια γεγονότα δεν αλλοιώνουν την εκτίμηση μου απέναντι σε αυτούς που θεωρώ φίλους μου και με την πρώτη ευκαιρία θα τους επισκεφτώ στα ΝΕΝΗΤΑ.
    3) Να ανταποδώσω την τιμή που έκανε ο ΚΩΣΤΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ για την τοποθέτηση του στην ιστοσελίδα του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ( στην οικογένεια του οποίου ανήκε πριν λίγα χρόνια) αλλά και στην εκτίμηση που τρέφω απέναντι στο πρόσωπο του λόγω ακεραιότητας χαρακτήρα.
    Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία αναλύσεων φάσεων όπου τοσο μελάνι χύθηκε αυτές τις ημέρες αφου ότι είναι υποκειμενικό παύει να είναι και αντικειμενικό.
    Αυτό όμως που εχω να πω είναι ότι ο ΚΑΝΑΡΗΣ και ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ είναι ομάδες που εχουν ΑΥΡΙΟ και πάνω σε αυτό πρέπει να συνεχίσουν τους αγώνες τους και όχι να αναλλώνονται σε αστυνομικά ρεπορτάζ και καταιγισμό ανώνυμων επιστολών που μόνο σκοπό εχουν να αποπροσανατολίζουν με συνέπεια να χάνουμε το δάσος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..........Ας σεβαστούμε ολοι εμεις την ιστορία των ομάδων αυτών που άλλοι υποστηρίζουν και άλλοι έχουμε την τιμή να υπηρετούμε και να δρομολογήσουμε νέους ορίζοντες και κατευθύνσεις ούτως ώστε τα οποια μεμονωμένα περιστατικά να εξαφανιστούν και αυτά και επιτέλους το ποδόσφαιρο να γίνει ψυχαγωγία για τους φιλάθλους στους δύσκολους καιρούς που διάγουμε.
    Θα παρακαλούσα αυτούς που θέλουν να εκτονώνονται διαλέγοντας τον αγώνα της ομάδος τους πριν κάνουν οτιδήποτε καλό είναι να αντιπαραθέτουν την χρονική εκείνη στιγμή ότι στην θέση του αθλητή-παράγοντα –προπονητή-διαιτητή μπορεί να βρίσκεται ο γυιός τους,ο μπαμπάς τους, ο αδελφός τους, ο φίλος τους. Την επιλογή της αντίδρασης μας εμείς την πληρώνουμε και χρηματικά και αγωνιστικά και ισως αυτό να συνετίζει΄.Ποιός όμως θα συνετίση αυτούς που δεν τιμωρούνται και προπάντων ποιος μας διαβεβαιώνει ότι αύριο δεν θα πέσει νέρο-καφές αλλά κάποια πέτρα με ότι αυτό συνεπάγεται.
    Στην ζωή εχω μάθει ένα πράγμα .Οτι η αρσενικότερη λέξη που υπάρχει είναι η συγγνώμη όταν την αισθάνεσαι.
    Θέλω να πιστεύω ότι και αυτός που την ζήτησε έτσι αισθανόταν.
    Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΔΣ του ΚΑΝΑΡΗ αλλά και τους αθλητές του για την θέση που πήραν στο συγκεκριμένο περιστατικό που με τιμά ιδιαίτερα τόσο σαν άνθρωπο(κυρίαρχα) οσο και σαν προπονητή.Θα ήθελα όμως να γνωρίζουν ότι ο σεβασμός και η τιμή από το πρόσωπο μου προς την ομάδα τους είναι αμοιβαία και έμπρακτη.
    Τέλος να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ για την αγάπη που έχουν δείξει προς το πρόσωπο μου και στηρίζουν την προσπάθεια που κάνουμε αλλά να στηρίξουν περισσότερο τους αθλητές που στις δύσκολες στιγμές που περνάει η ομάδα (5 χρόνια χωρίς γήπεδο) αυτοί δηλώνουν παρών στις όποιες εκδηλώσεις της ομάδας.
    Ευχαριστώ για το χώρο και το βήμα που μου δίνεται στο μπλόγκ σας να εκφράσω τον ψυχισμό μου και θα ήθελα υστερογραφώντας να σταματήσει αυτή η στείρα αντιπαράθεση μεταξύ των φιλάθλων μας αφου περισσότερα μας ενώνουν από ότι μας χωρίζουν.
    Μην κατηγορούμε ανθρώπους που χαραμίζουν ατελείωτες ώρες μπροστά στους Η/Υ για να μας ενημερώνουν με τον τρόπο που μπορούν και μάλιστα με ανιδιοτέλεια. Οτιδήποτε γράφετε και αναφέρετε με ανωνυμία πρέπει να μας προβληματίσει .ΑΛΛΑ είναι τα προβλήματα στον χώρο μας και αυτά πρέπει να αναδείξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχει δίκιο ο κόουτς.Δεν αναφέρει κανείς πως γίνετε καιη ομάδα της ΔΑΦΝΗΣ να παίζει συνέχεια με παίκτες παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή