8 Μαΐου 2011

ΚΑΝΑΡΗΣ - ΚΑΛΑΜΩΤΗ 5-2

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε την χρόνια η ομάδα μας επικρατώντας της Καλαμωτής με 5-2.  Το σκορ άνοιξε η φιλοξενούμενη μόλις στο 3΄ . Ο Κανάρης δεν μπήκε δυνατά στο παιχνίδι όμως ο Κουφούδης κέρδισε πέναλτι και ο Ματέρης ευστόχησε από από τα έντεκα βήματα στο 11΄.
Ακολούθησαν δύο καταπληκτικά γκολ ένα για κάθε ομάδα στο 12΄η Καλαμωτή έκανε το 1-2 με τον Καργατζη να σκοράρει με πανέμορφο γκολ έξω από την περιοχή και τον Ασλανίδη να απαντάει με παρόμοιο τρόπο στο αμέσως επόμενο λεπτό.

Μετά το χορταστικό πρώτο 15λεπτο οι δύο ομάδες δεν απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο και το ματς άρχισε να γίνεται σκληρό χωρίς αξιόλογες φάσεις μπροστά στις  δύο εστίες, μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κανάρης παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος και περιόρισε την Καλαμωτη σε παθητικό ρόλο. Πίεζε σε όλο το γήπεδο δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και έφτασε στο 3-2 με κοντινό πλασέ του Καπό στο 65΄ .
 Ο Καναρης συνέχεισε να δημιουργεί ευκαιρίες και στο 88΄ο Ασλανίδης έκανε το 4-2
Στο 90΄+ σημειώθηκε ένα από τα ώραιότερα γκολ που έχουμε δει φέτος , με πολύ γρήγορες πάσες η μπάλα έφτασε στον Ματέρη ο οποίος με κοντινό  πλασέ έκανε δύο τα προσωπικά  του γκολ και 5 της ομάδας μας. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο 89΄περασε ως αλλαγή ο Ιωάννου Χ. ο 14χρονος γιος του προπονητή μας ο οποίος είχε συμμετοχή  στο τελευταίο γκολ .
Τα υπόλοιπα σημερινά αποτελέσματα 
Ηρακλης-Πυργος 0-3
Δαφνη-Κοφινας 6-2
Μικρασιατικη-Παγχιακος/Αστερας 4-0

2 σχόλια: