11 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


                                           ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
   Κύριοι η ομάδα  μας και άνθρωποι που την στηρίζουν τα τελευταία χρόνια έχει συνηδειτά επιλέξει να επενδύει στο ποδοσφαιρικό ταλέντο των παιδιών του χωριού μας να προσπαθεί με θεμιτά μέσα και με μόνο αγωνιστικά κριτήρια να πετύχει τους ποδοσφαιρικούς της στόχους και τις όποιες επυτιχίες (κυπελλο Χίου,τελικοί πρωταθλημάτων υποδομών ,πλασαρίσματα στις πρώτες θέσεις του ΄
πρωταθλήματος κλπ)χωρίς να ασχολείτε με παρασκήνια, ιρντρικες, φήμες, λυκοφιλίες, διαιτησίες κλπ Φαίνεται όμως ότι αυτή μας την επιλογή σε συνδυασμό με το κόμπλεξ κάποιων για  την τιμή να κατάγετε από το χωριό μας ο πρόεδρος της ΕΠΣΧίου και μέλλος της ΕΠΟ  και της Επιτροπής διαιτησίας έχει εκληφθεί ως αδυναμία με αποτέλεσμα τις τελευταίες  2 αγωνιστικές του πρωταθλήματος που μόλις ξεκίνησε οι κύριοι με τα μαύρα να βγάζουν πάνω στο σωματείο μας όλη την ασχετοσύνη και την ανεπάρκεια τους.
Ανεπάρκεια  διαιτητή και εποπτών την οποία αποφύγαμε να καταδικάσουμε στο προηγούμενο  παιχνίδι μας μια ανεπάρκεια διαιτητή και υπόπτων  όμως και μια προκλητικότητα που μας καταδίκασε στο τελευταίο μας παιχνίδι με τον Όμηρο Καλλιμασιάς.Και στο ζουμί τώρα  ρωτάμε τον παρατηρητή διαιτησίας  (ναι είχε και τέτοιον το παιχνίδι τρομάρα μας…)και κάθε αρμόδιο θα τιμωρηθούν οι διαιτητές για αλλοίωση αποτελέσματος?  όταν ο απίστευτος κύριος με τα μαύρα  ( για να πούμε 2 μόνο φάσεις)

   Δεν σφυρίζει πέναλτι και αποβολή στον Γιοβανάκη για αντιαθλητικό χτύπημα από πίσω  σε ποδοσφαιριστή μας που μόνος πάνω στην γραμμή μετά την απόκρουση  πέναλτι από τον τερματοφύλακα του Ομήρου ανατρέπεται από πίσω ?
   Ανακαλύπτει –εφευρίσκει χέρι που μόνο αυτός και κανένας άλλος δεν το είδε με την επόπτη (παρουσία προπονητών και ποδοσφαιριστών της ομάδας μας)να του τονίζει ότι δεν είδε χέρι και κάνοντας κάθε πικραμένο φίλαθλο  να γελά .
Κάνοντας όμως  τον μόλις 15 χρονών ποδοσφαιριστή μας  που απαρηγόρητος αναρωτιόταν «γιατί μου σφύριξε το στήθος  πέναλτι?» , να συνειδητοποιεί ότι το ποδόσφαιρο(και δι στην Χίο) δεν παίζεται πάντα στο γήπεδο ούτε κερδίζει πάντα ο καλύτερος.Ο αλλοπρόσαλλος αυτός κύριος( ο οποίος χρειάζεται  η μαθήματα ανατομίας για να ξεχωρίζει το στήθος από το χέρι ή οπτικά και φακούς επαφής για βλέπει καλύτερα ) την μια δέχεται και την άλλη απορρίπτει τις υποδείξεις των εποπτών η οποίοι αποδείχτηκαν και σήμερα μικροί για ένα τέτοιο ματς ,προστάτεψε τους αντιπάλους ποδοσφαιριστές αποφεύγοντας την κίτρινη κατάχρηση της οποίας έκανε έναντι της ομάδας μας .
  Με την αντίπαλο τονίζουμε ότι  δεν έχουμε κανένα παράπονο. Η ομάδα μας (που τις επόμενες μέρες θα κάνει όπως πάντα την αυτοκριτική της για την στάση ποδοσφαιριστών και παραγόντων της) σήμερα αποδείχτηκε ιδανικός αυτόχειρας αλλά καταγγέλλουμε σε κάθε υγιή φίλαθλο ότι σπρώχτηκε σε αυτήν την αυτοχειρία. 
 Το σημερινό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε και είχε ηθικό αυτουργό έναν φοβισμένο και ανεπαρκή κύριο με εξίσου ανεπαρκείς βοηθούς.
 Κύριοι υπεύθυνοι μαζέψτε τους τιμωρήστε τους , απομονώστε τους και προστατέψτε την ομάδα μας και το χιώτικο ποδόσφαιρο .Δεν ζητάμε χάρες θέλουμε οι κόποι των ποδοσφαιριστών  μας να γίνονται σεβαστοί .Τέρμα η υπομονή μας αρκετά …..
Παράλληλα και με αφορμή σχετικές αποφάσεις της διοργανώτριας απαιτούμε ισονομία και ίδιες ποινές για ίδια παραπτώματα 
Κύριοι πάρτε μέτρα τώρα που είναι νωρίς τώρα που είναι αρχή και προστατέψτε το άθλημα 
Τα πρωταθλήματα παίζονται στο γήπεδο και όχι στις καφετέριες …….
  Πάρτε μέτρα γιατί όσο υπάρχουν τέτοιοι διαιτητές και διαιτησίες η προσπάθεια για αναβάθμιση του χιώτικου ποδοσφαίρου που πρώτοι εμείς στηρίζουμε( με υποδομές ακαδημίες, φυτώρια και πολλή  αθλητική δουλειά)θα μείνει  όνειρο 
(Suenio λέγεται στα ισπανικά) θερινής  νυκτός.
 Καληνύχτα σας……



 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου