3 Μαρτίου 2012

ΚΑΝΑΡΗΣ - ΕΛΑΤΑ 6-0

   Συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις η ομάδα μας και μετάτρεψε το ματς με την ΕΛΑΤΑ σε παράσταση για ένα ρόλο. Ο ΚΑΝΑΡΗΣ μπήκε πολύ δυνατά από το πρώτο λεπτό όπως συνηθίζει στους τελευταίους αγώνες και προηγήθηκε στο 15΄με τον Μονίαρο , ενώ στο   30΄ ο Ρέππας έκανε το 2-0 . Στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε δράση ο Καπός ο οποίος έσπασε την... γκίνια  και σημείωσε 4 τέρματα στο 46΄ στο 48΄, 70΄ και 80΄ .Πολύ ανώτερος ο ΚΑΝΑΡΗΣ  σε όλη την διάρκεια του αγώνα με την   ΕΛΑΤΑ να μην μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό της ομάδας μας που σήμερα ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια και κατάφερε να μεταφράσει την ανωτερότητά της σε γκολ .  

2 σχόλια:

  1. Δημητρακη εισαι φοβερος παιχτησ και το απεδειξες για αλλη μια φορα σημερα με την καταπληκτικη σου εμφανιση...Συνχαριτηρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή