18 Μαΐου 2012

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ


     Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με το οποίο σχεδόν ολοκληρώθηκε μια ενδιαφέρουσα χρονιά για το σωματείο μας(2η θέση στους άνδρες ,καλή πορεία στο παιδικό, πρωταθλητής στο προπαιδικό)  στο  Φαφάλειο στάδιο η ομάδα  του Κανάρη με την συμμετοχή και ποδοσφαιριστών από τον Όμηρο και τον Άτλα και ενός παιδιού από την Ελάτα κατέκτησε στην διαδικασία των πέναλτι τον φετινό τίτλο του προπαιδικού πρωταθλήματος περιόδου 2011-2012 απέναντι στην ομάδα του Μινι και Κλασικού και μας γέμισε ελπίδα για το μέλλον  και υπερηφάνεια.
        Χωρίς να υστερήσει κανένας διακρίναμε παιδιά που έχουν μέλλον στον χώρο και βέβαια  από την στιγμή που το παιχνίδι πήγε στην διαδικασία των πέναλτι ήταν λογικό ότι  τον πρώτο ρόλο θα έχουν οι τερματοφύλακες με τον Στέφανο Κρουσουλούδη να δίνει με 2 αποκρούσεις του τον τίτλο στην ομάδα μας.
  Είδαμε θέαμα ,φάσεις ,πείσμα, τεχνική, καθαρό μυαλό και θέληση για διάκριση από τους μικρούς ποδοσφαιριστές μας και συμπεριφορά  μέσα σε αθλητικά πλαίσια.
    Πολλά συγχαρητήρια στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και στους προπονητές των παιδιών τον έμπειρο αμυντικό του σωματείου μας Ν.Χρουσάκη και τον επιθετικό μέσο  Α.Βάβουζα υπο την καθοδήγηση των οποίων ήρθε αυτή η επιτυχία και οι οποίοι αμισθοί προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες .                                                                                                        
    Για το τέλος αξίζει να τονίσουμε την άριστη συνεργασία των διοικήσεων των τριών σωματείων από τα οποία προέρχονται τα παιδιά (τα οποία σημειωτέων  δεν πληρώνουν για τα όποια  έξοδα υπάρχουν ρούχα, μεταφορικά, υλικό, υποδομές  κλπ)  οι οποίες διοικήσεις  απέδειξαν ότι αν υπάρχουν ανοικτά μυαλά η περιοχή μας  μπορεί να  έχει λαμπρό ποδοσφαιρικό μέλλον.
            Είναι κατά την γνώμη μας λαμπρή ευκαιρία τούτη εδώ η επιτυχία να συσπειρώσει γονείς ,παιδιά παίκτες διοίκηση και προπονητές ώστε να επενδύσουμε  σε ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό  μέλλον.

1 σχόλιο: