16 Ιουλίου 2012

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ


        Α.Π.Ο ΚΑΝΑΡΗΣ                                  ΝΕΝΗΤΑ 15/7/2012
           ΝΕΝΗΤΩΝ                                                 
                                                                                 





                                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
       TO ΔΣ του Σωματείου μας μετά από  σχετική του συνεδρίαση ανακοινώνει της διακοπή της συνεργασίας  με τον μέχρι σήμερα προπονητή της ομάδας μας Γιάννη Θωμαίδη.
   Οι λόγοι της διακοπής της συνεργασίας μας αφορούν την άκρος τιμητική και δελεαστική για κάθε  προπονητή πρόταση που δέχτηκε ο μέχρι πρότινος προπονητής μας για να ενταχθεί στο προπονητικό τίμ ομάδας που αγωνίζεται στην σούπερ λίγκα  και συγκεκριμένα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.
    Το ΔΣ εκτιμώντας ότι σε μια τόσο υψηλού επιπέδου πρόταση δεν θα έπρεπε να μπει εμπόδιο στην καριέρα του δέχτηκε να λυθεί η συνεργασία μας και εύχεται στο Γιάννη Θωμαίδη κάθε επιτυχία στους  στόχους  και στην καριέρα του.
  Μπορεί η ομάδα μας να έχασε έναν άριστο  προπονητή αλλά ελπίζουμε η σούπερ λίγκα και το ελληνικό ποδόσφαιρο να κερδίσει έναν ακόμα καλό Έλληνα κόουτς.
   Το ΔΣ μας  μετά από σχετικές συζητήσεις  ανακοινώνει ότι  νέος προπονητής της ομάδας μας αναλαμβάνει ο ΚΑΝΕΤΙΔΗΣ ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ (Κλήτος).
    Με τον  Κλήτο  υπάρχουν ταυτόσημες απόψεις σχετικά με τις προϋποθέσεις και την λογική που από την αρχή της σαιζόν έχουμε θέσει και που συνοψίζονται στο τρίπτυχο καλό και σωστό  ποδόσφαιρο, αθλητική και ομαδική συμπεριφορά μέσα και έξω από τα γήπεδα και ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών από το πλούσιο αποθεματικό της  περιοχή μας.
Ο ίδιος πτυχιούχος καθηγητής φυσικής αγωγής ,ποδοσφαιριστής με εμπειρίες από εθνικές κατηγορίες και με σπουδαία δουλειά σε υποδομές και ακαδημίες δέχτηκε την πρόταση μας για ένα ακόμα βήμα πιο ψηλά στην προπονητική του καριέρα.
  Τον καλοσωριζουμε στην οικογένεια του Κανάρη και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που έχει αναλάβει θα σταθούμε δίπλα του με έργα για να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους.
                            
                                         Το ΔΣ του ΑΠΟ «ΚΑΝΑΡΗΣ» Νενήτων

4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KALORIZIKOS! MAKRAN H KALYTERH EPILOGH ... SIDEROKEFALOS KAI KALH DOULEIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλή η επιλογή.
    Πέραν της ποιότητας ως προπονητής είναι κι εξαίρετος άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή επιτυχία από το Καρατσαλι Δράμας στον θείο μου Κλήτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή