18 Οκτωβρίου 2012

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΚΑΝΑΡΗΣ 3-1 (ΚΎΠΕΛΛΟ)

Κάκιστη εμφάνιση και αποκλεισμός από το θεσμό του κυπέλλου για την ομάδα μας στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο στο γήπεδο του Αγ. Γεωργίου. Οι παίχτες του Κλ. Κανετίδη μπήκαν πολύ χαλαρά στον αγώνα σε αντίθεση με τους αντίστοιχους του Παπαθεοδώρου και βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Π. Σούκα. Ο Ατρόμητος συνέχισε την πίεση και στο 22 έκανε το 2-0 με τον ίδιο παίχτη με ατομική προσπάθεια και ύστερα από πολλά λάθη στην άμυνά μας. Το 3-0 έγινε 5 λεπτά αργότερα πάλι με τον ίδιο παίχτη Π. Σούκα μετά από κακή εκτίμηση της φάσης από τον αρχηγό μας Ν. Χρουσάκη, κάνοντας το 3-0. Η ομάδα μας απείλησε ελάχιστο στο πρώτο μέρος και δεν δικαιούνταν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι. Ωστόσο στο 36 ο Ατρόμητος έμεινε με 10 παίχτες καθώς ο τερματοφύλακάς του Σάλβια αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του Σταφίδα για εξύβριση.
Στην επανάληψη η ομάδα μας είχε την υπεροχή αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ νωρίς που θα έδινε άλλο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Ο Ατρόμητος είχε κλείσει καλά τους χώρους πίσω και προσπαθούσε μόνο με αντεπιθέσεις. Στο 63ο λεπτό του αγώνα ο Λέσι αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη για χέρι ισοφαρίζοντας έτσι τις κόκκινες κάρτες. Η ομάδα μας είχε δύο καλές ευκαιρίες για να μπει ξανά στον αγώνα στο 70 με τον Δ. Καπό να έχει δοκάρι ύστερα από σέντρα του Γρίγου από αριστερά. Επίσης 3 λεπτά αργότερα πάλι ο ίδιος παίχτης, πραγματοποιεί κούρσα από το κέντρο του γηπέδου αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ. Στο 78 ο Ατσάλης από ευνοϊκή θέση κάνει το σουτ αλλά διώχνει σε κόρνερ ο Σταθάκης. Στο 81 ο Καπός κερδίζει πέναλτι από τον Τομάζο το οποίο εκτελεί εύστοχα ο Πάλλας και κάνει το τελικό 3-1.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταφίδας    ΒΟΗΘΟΙ: Γεωργοπούλου, Ευστρατίου
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Σάλβια, Τομάζος, Κύλης, Γκιάλης, Αττώνης (79΄ Παπαγιαννάκης), Μουλάκης, Σούκας Σ., Καρανικόλας, Νύκτας (38΄ Σταθάκης), Σούκας Π., Σταματελόπουλος (74΄ Μίζερος)
ΚΑΝΑΡΗΣ: Μονιώδης, Σοβατζής, Γρίγος, Χρουσάκης (45΄ Κάργατζης), Σαμιώτης, Πάλλας, Βαϊντερλής (82΄ Βάβουζας), Χωρεψιμάς (62΄ Ζεράι), Καπός, Ατσάλης, Λέσι



Στα αξιοσημείωτα:
* Ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος όπου σε πολλά σημεία είχε πάρα πολύ καουτσούκ και δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. 
* Η ικανοποιητική προσέλευση του κόσμου που γέμισε την εξέδρα του γηπέδου.
* Ο Ατρόμητος αν και είχε αρκετές απουσίες έπαιξε πολύ παθιασμένα και με τον Στ. Μουλάκη ως κεντρικό αμυντικό πάνω στον Β. Ατσάλη.

2 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΔΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ...Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑΛΕΝΤΟ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή