14 Οκτωβρίου 2012

ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ VS ΚΑΝΑΡΗΣ 0-3

Μια ακόμη εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε η ομάδα μας απέναντι στον αξιόμαχο Βαρβασιακό χθες  το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της Χίου. Οι παίχτες του Κλ. Κανετίδη μπήκαν νωθρά στον αγώνα και δεν μπόρεσαν να βγάλουν κάποια σπουδαία φάση στην περιοχή του Ανδρεάδη καθώς οι παίκτες του Βαρβασιακού έπαιζαν μαζική άμυνα κάτω από το κέντρο του γηπέδου και έκαναν κάποια σκληρά μαρκαρίσματα που θα μπορούσαν να φέρουν και τραυματισμό. Η πρώτη ευκαιρία έγινε στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ατσάλη να βγαίνει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Βαρβασιακού ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ. Στο 40ο λεπτό όμως της αναμέτρησης ο Καπός έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά στον Ατσάλη με τον τελευταίο να κρεμάει τον Ανδρεάδη και να ανοίγει το σκορ. Στο 45 η ομάδα μας κερδίζει κόρνερ και ύστερα από ωραία σέντρα του Κάργατζη η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Στάθη και καταλήγει στα δίχτυα και γίνεται το 0-2, μια φάση που έχει δουλευτεί πολλές φορές στην προπόνηση.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και έπαιξε κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο. Στο 47 ο Βαϊντερλής πραγματοποιεί σουτ από πλεονεκτική θέση αλλά κατέληξε άουτ. Σέντρα του Ατσάλη στον Βαϊντερλή στο 49 ο οποίος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα εκτός. Στο 76 ο Ζεράι βγάζει ωραία μπαλιά στον Ατσάλη ο οποίος αστόχησε. Στο 81 έγινε το highlight του αγώνα με τον Πάλλα να πιάνει καταπληκτικό σουτ αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή και να στέλνει την μπάλα στο παραθυράκι του Ανδρεάδη κάνοντας το τελικό 0-3. Στο 86 ύστερα από ωραία συνεργασία του Λέου με τον Σαμιώτη ο τελευταίος έκανε ωραίο συρτό σουτ έξω από την περιοχή αλλά έδιωξε ο Ανρεάδης σε κόρνερ.

Βάρβασιακος: Ανδρεάδης Γ., Ζαννάρας, Ντάνος Ν., Ανδρεάδης Α., Μανιτσούδης (Πνευματικούδης), Στάθης, Μπαλιού, Ρεζούλ, Ντεμίρι (Φιράι), Κωφός, Ντάνος Α.
Κανάρης: Μονιώδης, Ρέπας (Λέος), Σοβατζής, Χρουσάκης, Σαμιώτης, Πάλλας, (Κουφούδης), Βαϊντερλής, Βάβουζας, Καπός, Ατσάλης, Κάργατζης (Ζεράι)
Στα αξιοσημείωτα:

* Η παρουσία στις εξέδρες του γηπέδου του πρώην προπονητή της ομάδας μας Γ. Θωμαϊδη όπου παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με μέλη της Διοίκησης και φίλους. 
* Η παρουσία στο γήπεδο πολλών φίλων της ομάδας μας για ακόμα ένα παιχνίδι αν και εκτός έδρας δείχνοντας το πόσο πολύ συμπαραστέκονται στην προσπάθεια των παικτών, του προπονητή και της Διοίκησης για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.
* Η νέα εμφάνιση της ομάδας σε λαχανί χρώμα που φορέθηκε για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου