19 Νοεμβρίου 2012

Εύκολα παρέμεινε στην κορυφή

Ένα εύκολο απόγευμα είχε η ομάδα μας στο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Κοφινά στο Δημοτικό Γήπεδο των Νενήτων. Οι παίχτες του Δ. Κάβουρα παρουσίασαν δύο διαφορετικά πρόσωπα στα δύο ημίχρονα καθώς μπήκαν ναι μεν δυνατά στο πρώτο μέρος αλλά με προβλήματα στο τελείωμα των φάσεων και στην τελική πάσα. Στο 20ό λεπτό της αναμέτρησης η ομάδα μας ευτύχισε να ανοίξει το σκορ με τον πρώτο σκόρερ της τον Β. Ατσάλη να δέχεται το βολέ του Μονιώδη και να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά κρεμώντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα που δεν εκτίμησε καλά τη φάση. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με αρκετά σουτ προς την αντίπαλη εστία τα οποία δεν βρήκαν στόχο και οι παίχτες μπήκαν στα αποδυτήρια με το σκορ 1-0.
Στην επανάληψη οι παίχτες μπήκαν πιο σοβαρά και ευτύχισαν να πετύχουν τρία ακόμη τέρματα. Ο Ζεράι ο οποίος είχε περάσει στη θέση του Λ. Καϊμάκη έκανε ωραία πάσα από δεξιά στον πολύ μαχητικό Βαϊντερλή ο οποίος έκανε το 2-0 από κοντά. Στη συνέχεια ο ίδιος παίχτης και μετά από ωραία ατομική προσπάθεια, μπήκε από αριστερά και πλάσαρε τον τερματοφύλακα του Κοφινά κάνοντας το 3-0. Το τελευταίο γκολ ήταν υπόθεση της άμυνας καθώς ο προωθημένος Αλ. Σοβατζής εκμεταλλεύτηκε την ωραία μπαλιά του Γρίγου από αριστερά και με σουτ από την μικρή περιοχή έγραψε το 4-0.



ΚΑΝΑΡΗΣ: Μονιώδης, Σοβατζής, Γρίγος, Χρουσάκης, Σαμιώτης, Λέσι, Βαϊντερλής, Χωρεψιμάς, Ατσάλης, Κάργατζης, Καϊμάκης
ΚΟΦΙΝΑΣ: Μαρολαξάκης, Κάμπουρας, Ιωαννίδης, Αμύγδαλος, Καμπούρης, Καλλίνικος, Μαυρόπουλος, Γιαχάνος, Ανδριτσόπουλος, Μίμης, Γιαννικάκης

Στα αξιοσημείωτα:
* Το πρώτο γκολ του Αλ. Σοβατζή με την ομάδα των ανδρών. Ένα γκολ το οποίο ήρθε μαζί με τον δεύτερο ανιψιό του και το οποίο αφιερώθηκε εκεί και πανηγυρίστηκε έξαλλα.
* Η ωραία ατμόσφαιρα με μουσική από τα μεγάφωνα και η ικανοποιητική προσέλευση του κόσμου που παρότι το κρύο και τις δουλειές της εποχής βρέθηκε στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα μας.

1 σχόλιο:

  1. Αν και χωρις τους παιχταραδες μας τα καταφεραμε...Μπραβο παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή