27 Νοεμβρίου 2012

Στο ρελαντί νίκησε τον αξιόμαχο Άτλα

Κανάρης - Άτλας 3-0

Μία ακόμα νίκη πανηγύρισε η ομάδα μας στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Άτλα Νεοχωρίου στο Δημοτικό Γήπεδο των Νενήτων. Οι παίχτες του Δ. Κάβουρα μπήκαν δυνατά στον αγώνα και είχαν αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ από νωρίς αλλά η ομάδα του Στ. Παλαύρα είχαν κλείσει τους χώρους μαρκάροντας και οι 11 πίσω από τη σέντρα. Στο 40ό λεπτό ο καλύτερος παίχτης του αγώνα Λέσι, επιχείρησε ωραίο δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας. Στο 44 ο Δ. Σαμιώτης ο οποίος είχε ανέβει ψηλά επιχείρησε με τη σειρά του ωραίο συρτό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας μας. Το 2-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου. 
Στην επανάληψη οι παίχτες μπήκαν το ίδιο σοβαρά και παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο   κατάφεραν στο 58 να έχουν ένα δοκάρι με τον Κ. Κάργατζη και στο 79 να πετύχουν το τρίτο γκολ με τον συνήθη ύποπτο Β. Ατσάλη. Ο Άτλας σε όλο το παιχνίδι είχε μόνο δύο καλές φάσεις με τους Γιακούμα και Χατζηλάμπρου Δ να πραγματοποιούν σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Οι Φάσεις όπως τις κατέγραψε το site του sportschios.

15΄ Εκτέλεση φάουλ του Βαϊντερλή, ο Ατσάλης παίρνει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, η μπάλα περνάει δίπλα από το κάθετο
20΄ Σουτ του Γιακούμα από το ύψος της μεγάλης περιοχής και αριστερά, πάνω από το οριζόντιο
22΄ Σέντρα του Λέσι για τον Κάργατζη, που πιάνει την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, αλλά στέλνει την μπάλα δίπλα από το κάθετο
30΄ Σουτ του Ζεράι έξω από την περιοχή, στην αγκαλιά του Μονιούδη
31΄ Σέντρα του Σαμιώτη από δεξιά, σουτ στην κίνηση από τον Ζεράι μέσα από την περιοχή, η μπάλα περνάει δίπλα από το κάθετο
40΄ Ξεμαρκάρεται ωραία ο Λέσι έξω από την περιοχή του Άτλα, κάνει και το σουτ, η μπάλα καταλήγει στην δεξιά γωνιά του Μονιούδη, που έπεσε, αλλά δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ (1-0)
44΄ Ο Σαμιώτης επιχειρεί το σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του Μονιώδη, στην ίδια γωνία με το πρώτο γκολ (2-0)
51΄ Δυνατό σουτ του Κάργατζη έξω από την περιοχή, με δεύτερη προσπάθεια μαζεύει ο Μονιούδης
58΄ Σουτ-βολέ του Κάργατζη έξω από την περιοχή, η μπάλα τραντάζει το κάθετο δοκάρι
67΄ Σέντρα του Χωρεψιμά από δεξιά, γυριστή κεφαλιά του Κάργατζη, φεύγει λίγο άουτ
69΄ Σέντρα-σουτ του Γρίγου από δεξιά, διώχνει σε κόρνερ ο Μονιούδης
78΄ Μετά από ατομική ενέργεια, ο Ατσάλης σουτάρει έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα περνάει δίπλα από το κάθετο
79΄ Ωραία κάθετη πάσα του ΒαΪντερλή για τον Ατσάλη, που βγαίνει τετ α τετ με τον Μονιούδη, τον περνάει και σε κενή εστία κάνει το (3-0)
81΄ Καλό σουτ του Χατζηλάμπρου Δ. από θέση έξω και δεξιά από την περιοχή, η μπάλα περνάει μόλις άουτ
82΄ Γύρισμα του Βαϊντερλή από δεξιά στο ύψος της μεγάλης περιοχής για τον Χωρεψιμά, που σουτάρει με την μία, εντυπωσιακά διώχνει σε κόρνερ ο Μονιούδης

ΚΑΝΑΡΗΣ: Μονιώδης, Σοβατζής (45΄ Παπαγεωργίου), Γρίγος, Χρουσάκης, Σαμιώτης, Λέσι, Βαϊντερλής, Χωρεψιμάς, Ατσάλης, Κάργατζης (75΄ Μαγγίνας), Ζεράι (68΄ Πάλλας)
ΑΤΛΑΣ: Μονιούδης, Τσέμι, Καραμανώλας (83΄ Βερικέτης), Παλαύρας, Τσίμηλας (52΄ Χατζηλάμπρου Β.), Βαστάζος, Νάση, Μαντέλος (75΄ Ράϊος), Χατζηλάμπρου Δ., Γιακούμας, Πρωάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου