9 Δεκεμβρίου 2012

Πρωταθλητής χειμώνα!!!

ΚΑΝΑΡΗΣ - ΛΑΙΛΑΠΑΣ 3-1

Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της έντονης βροχόπτωσης, η ομάδα μας κατάφερε να πετύχει την 11η νίκη της στο πρωτάθλημα και να πάρει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Οι παίχτες του Δ. Κάβουρα μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και απείλησαν τρεις φορές με τον καλύτερο παίχτη του αγώνα Στ. Βαϊντερλή χωρίς όμως να βρει στόχο. Το σκορ άνοιξε ο μόνιμος σκόρερ μας Β. Ατσάλης για να τον ακολουθήσει λίγα λεπτά αργότερα ο Στ. Βαϊντερλής γράφοντας το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι παίχτες μας μπήκαν πιο χαλαρά και δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν παρά μόνο στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Απ. Βάβουζα να βρίσκει ωραία την μπάλα από το έξυπνα εκτελεσμένο φάουλ του Βαϊντερλή και να κάνει το 3-0. Ο Λαίλαπας κατάφερε να μειώσει στο σκορ λίγο πριν το τέλος με τον Πιτσικούλη μετά από ωραία αντεπίθεση. Με αυτή τη νίκη η ομάδα μας έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος χωρίς ήττα και πηγαίνει στον Άγιο Γεώργιο την άλλη εβδομάδα για το ντέρμπι με τον φορμαρισμένο Ατρόμητο. 

Η σύνθεση της ομάδας μας: 
Μονιώδης, Σαμιώτης, Χρουσάκης, Γρίγος, Φαρατζής, Πάλλας, Χωρεψιμάς, (Λέος), Κάργατζης, (Βάβουζας), Βαϊντερλής, Μαγγίνας, Ατσάλης, (Λέσι).

Στα αξιοσημείωτα:
* Η επανεμφάνιση του Κ. Φαρατζή μετά από πολύμηνη απουσία από τα γήπεδα λόγω χιαστών που συνοδεύτηκε από μια καλή εμφάνιση και δήλωσε παρόν για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.
* Η παρουσία των θαρραλέων οπαδών μας στο γήπεδο παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.
* Το παιχνίδι τελείωσε χωρίς κανέναν τραυματισμό με τους ποδοσφαιριστές να συμβάλλουν σε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου