13 Ιανουαρίου 2013

Με το δεξί στο 2013...

ΚΑΝΑΡΗΣ - ΚΑΡΥΕΣ 3 - 0

Μία ακόμα νίκη σημείωσε στο ενεργητικό της η ομάδα μας ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο τη νέα χρονιά, για την 15η αγωνιστική εναντίον των Καρυών. Οι παίκτες του Δ. Κάβουρα μπήκαν νωθρά στον αγωνιστικό χώρο και χωρίς ρυθμό έπειτα από την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εορτών αδυνατώντας να βρουν ελεύθερους χώρους πίσω αφού η αντίπαλη ομάδα έπαιζε μαζική άμυνα πίσω από το κέντρο. Ωστόσο 5 λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου ο  συνήθης ύποπτος Β. Ατσάλης  εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα των Καρυών μετά το σουτ του Κ. Κάργατζη και από την μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ.
Στο Β ημίχρονο ο επιθετικός μονόλογος συνεχίστηκε για την ομάδα μας και ειδικά μετά την είσοδο του Δ. Καππό, ο οποίος βοήθησε να ανοιχτούν οι χώροι και  να ανέβει όλη η ομάδα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η πίεση να αποφέρει το δεύτερο γκολ με τον Ζεράι με κεφαλιά μέσα από την περιοχή ύστερα από ωραία σέντρα του Στ. Βαϊντερλή. Το τρίτο γκολ σημείωσε ο προωθημένος Ν. Γρίγος, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του τερματοφύλακα στο σουτ του Βαϊντερλή και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Με αυτή τη νίκη η ομάδα μας διατήρησε την διαφορά της από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου και πηγαίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Όμηρο στην Καλλιμασιά.


Η σύνθεση της ομάδας μας:  Μονιώδης, Σοβατζής, Γρίγος, Χρουσάκης, Σαμιώτης, Χωρεψιμάς, (Ζεράι), Πάλλας, Κάργατζης, (Καππός), Λέσι, Βαϊντερλής, Ατσάλης, (Βάβουζας)

Στα αξιοσημείωτα:
* Με το γκολ που πέτυχε ο Ν. Γρίγος έγινε ο 13ος παίχτης που σκοράρει στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα μας.
* Η ομάδα έφτασε τα 40 τέρματα στο πρωτάθλημα έχοντας και την καλύτερη άμυνα με μόλις 9 τέρματα παθητικό.
* Παρ όλες τις συνεχείς βροχοπτώσεις αυτές τις μέρες ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου