11 Φεβρουαρίου 2013

Έμεινε στο μηδέν...

Κανάρης - Ηρακλής 0-0

Ένα κακό παιχνίδι έγινε χθες στο Γήπεδο των Θυμιανών ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Ηρακλή. Οι παίχτες μας βρέθηκαν σε κακή μέρα και δεν μπόρεσαν παρά μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του μαχητικού Ηρακλή και έτσι απέσπασε την ισοπαλία. Ένα αποτέλεσμα που μείωσε την διαφορά από τη δεύτερη Δάφνη και υπενθύμισε σε όλους μας ότι το πρωτάθλημα λήγει την τελευταία αγωνιστική. 
Οι παίχτες του Δ. Κάβουρα μπήκαν πολύ χαλαρά στον αγώνα και θα μπορούσαν να δεχτούν γκολ αν η κεφαλιά του Α. Κυδωνάκη δεν έβρισκε στο δοκάρι του Ξ. Μονιώδη. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι για πρώτη φορά φέτος η ομάδα μας δεν κατάφερε να κάνει κλασική ευκαιρία στο ημίχρονο και απειλούσε μόνο με στημένες φάσεις και μακρινά σουτ.
Στο δεύτερο μέρος έγιναν κάποιες διορθωτικές κινήσεις από τον πάγκο και στο 48΄ ο Καπός δέχτηκε την πάσα μέσα στην περιοχή από τον Κάργατζη αλλά το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε με άνεση ο Σαββίδης. Στα τελευταία λεπτά η ομάδα μας προσπάθησε για τη νίκη με τις κεφαλιές του Καπού και του Σαμιώτη να περνούν μόλις άουτ. 

ΚΑΝΑΡΗΣ: Μονιώδης, Ρέππας, Γρίγος, Σοβατζής, Σαμιώτης, Χωρεψιμάς, Καπός, Ζεράι (53΄ Μονίαρος), Λέσι (70΄ Καϊμάκης), Πάλλας (46΄ Κάργατζης), Ατσάλης 

ΗΡΑΚΛΗΣ: Σαββίδης, Κυδωνάκης Α. (56΄Αφεντής), Κυδωνάκης Δ., Ζώης, (82΄ Σαραντέας), Παραδείσης, Γούτης, Τσαγκάτος (65΄ Τέττερης), Μπαλής, Ζαμπετάκης Α., Καϊμάκης, Ξύδας

Οι φωτογραφίες του αγώνα εδώ
Το βίντεο του αγώνα εδώ

Στα αξιοσημείωτα:
* Με αυτή την ισοπαλία η ομάδα μας σταμάτησε το νικηφόρο σερί μετά από 12 νίκες. Ο Ηρακλής έγινε η μόνη ομάδα που δεν καταφέραμε φέτος να κερδίσουμε και που κατάφερε να κόψει 4 βαθμούς από τον πρωτοπόρο.
* Η επανεμφάνιση του Σ. Μονίαρου μετά από αρκετό καιρό απουσίας λόγω του στρατού.
* Η μεγάλη προσέλευση στα Θυμιανά των πιστών οπαδών μας.


ΥΓ. 
Συγχωρέστε με για την αργοπορία της ενημέρωσης της σελίδας μας αλλά τα αλλεπάλληλα ταξίδια και οι πολλές υποχρεώσεις των ημερών δεν μου επιτρέπουν αρκετό ελεύθερο χρόνο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου