11 Μαρτίου 2013

Εύκολη νίκη επί του Κοφινά

Κοφινάς - Κανάρης 0 - 9

Μία άνετη επικράτηση η χθεσινή για την ομάδα μας απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας Κοφινά στο Δημοτικό Στάδιο Χίου. Ο Κανάρης αν και έχασε αρκετές ευκαιρίες και πέρασε το πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα χωρίς να έχει βρει στόχο, κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον συνήθη ύποπτο Β. Ατσάλη ο οποίος δέχθηκε την κεφαλιά πάσα του προωθημένου Χρουσάκη και με ανάποδο ψαλίδι νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 25΄, σε μία υποδειγματική αντεπίθεση ο Κάργατζης έβγαλε από τα δεξιά τον Καπό ο οποίος έβγαλε τετ α τετ τον Ατσάλη για να γράψει το 0-2. Στο 32΄ ήταν η σειρά του Βαϊντερλή να χριστεί σκόρερ με υπέροχο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για την ομάδα μας με τον Στ. Γιάκα να παίρνει τη θέση του Κ. Χωρεψιμά. Στο 58΄ ο Θ. Πάλλας έπιασε δυνατό σουτ από τα 30 μέτρα και έστειλε την μπάλα στο "Γ" του τερματοφύλακα για να γράψει το 0-4. Στο 67΄ ο Καπός με τη δεύτερη ασίστ του προς τον Ατσάλη έγινε το 0-5 με τον δεύτερο να σημειώνει χατ-τρικ και να παίρνει κεφάλι στον πίνακα των σκόρερ. Στο 75΄ και το 77΄ ο Δ. Καπός σημείωσε κι αυτός δύο γκολ κάνοντας εφτά τα τέρματα της ομάδας του. Αυτά τα τέρματα τα άξιζε άλλωστε για την ομαδικότητα και το πάθος του. Στο 80΄ και μετά από συνδυασμό των Δ. Κουφούδη, Ζεράι και Βαϊντερλή έγινε το 0-8 από τον τελευταίο με ωραίο πλασέ. Το σκορ έκλεισε ο Κ. Φαρατζής με κεφαλιά από σέντρα του Βαϊντερλή γράφοντας και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ για την ομάδα μας. 

Η σύνθεση της ομάδας μας μας: Μονιούδης, Σοβατζής ( Κουφούδης), Φαρατζής, Γρίγος, Χρουσάκης, Χωρεψιμάς (Γιάκας),  Καπός, Πάλλας, Ατσάλης (Ζεράι), Κάργατζης, Βαϊντερλής.

Στα αξιοσημείωτα: 
* Η πρώτη συμμετοχή του Ν. Μονιούδη κάτω από τα δοκάρια με τα χρώματα της νέας του ομάδας.
* Ο Κ. Φαρατζής έγινε ο 15ος παίχτης που σκοράρει φέτος για την ομάδα μας.
* Αυτή ήταν η μεγαλύτερη φετινή νίκη για την ομάδα ανεβάζοντας κι άλλο τη διαφορά τερμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου