1 Απριλίου 2013

Σήκωσε το το τιμημένο....

ΑΤΛΑΣ - ΚΑΝΑΡΗΣ 0-4

Μία ακόμα νίκη πέτυχε η ομάδα μας στο χθεσινό αγώνα με τον Άτλα στα Θυμιανά που σε συνδυασμό με την ήττα της Δάφνης της εξασφάλισε και μαθηματικά πλέον τον τίτλο. Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά και με την απαραίτητη σοβαρότητα το παιχνίδι και έτσι κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα με 0-2 χάρις στα γκολ του Ατσάλη και του Κάργατζη. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου με την επανάληψη να έχει παρόμοια έκβαση  όπου μέσα σε ένα δεκάλεπτο μπήκαν άλλα δύο γκολ με τους Καπό και Ατσάλη (πέναλτι) να γράφουν το τελικό 0-4. 
Προς το τέλος της αναμέτρησης έφταναν και τα καλά νέα από το Δημοτικό στάδιο με τους παίχτες και οπαδούς να χαίρονται για την κατάκτηση του μεγάλου στόχου που δεν ήταν άλλος από το Πρωτάθλημα.
Αυτό είναι ο έκτος τίτλος για την ομάδα μας με τον τελευταίο να είναι από τη σεζόν 2005-06, ενώ στη Δ΄ Εθνική έχει αγωνιστεί εφτά φορές (μια φορά ως δευτεραθλητής).  

Κανάρης: Μονιώδης, Γιάκας (Σοβατζής), Γρίγος, Σαμιώτης, Χρουσάκης, Χωρεψιμάς, Πάλλας, Βαϊντερλής, Καπός, Ατσάλης, Κάργατζης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου