8 Απριλίου 2013

Είμαστε πια Πρωταθλητές....

ΚΑΝΑΡΗΣ - ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ 3-0

Ημέρα χαράς, συγκίνησης και περηφάνιας η χθεσινή για τους αθλητές, το προπονητικό τιμ τη διοίκηση και όλων των Νενητούσων στην απονομή του Πρωταθλητή Χίου για τη σεζόν 2012-13. Ο έκτος τίτλος στη 55χρονη ιστορία του Συλλόγου είναι γεγονός και άλλο ένα τρόπαιο θα προστεθεί στη πλούσια τροπαιοθήκη του. Ο Κανάρης μας απέδειξε για άλλη μια φορά τη δυναμική του κατακτώντας απόλυτα δίκαια τον τίτλο κάτι  το οποίο αναγνώρισαν όλα τα Σωματεία του νησιού και αυτό είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση. Το χθεσινό παιχνίδι ήταν ένας αγώνας γιορτή για το Χιώτικο ποδόσφαιρο με αντίπαλο την ομάδα ενός πρώην προπονητή της ομάδας μας Χρ. Τσατσαρώνη ο οποίος είχε τη τιμή να βραβευτεί από τη Διοίκηση του Συλλόγου μας για την πολύτιμη προσφορά του. Ο ίδιος με τη σειρά του δεν παρέλειψε να δώσει Συγχαρητήρια προσωπικά σε όλους τους παίχτες, στο προπονητικό τιμ και στη Διοίκηση, ενώ το ίδιο έκανε με έγγραφη ανακοίνωση και η Διοίκηση της Μικρασιατικής. Τέτοιες ενέργειες θα πρέπει να βλέπουμε συχνότερα στα γήπεδα μας και όλοι να καταλάβουμε ότι η όποια αντιπαλότητα θα πρέπει να διαρκεί μόνο στα 90 λεπτά του αγώνα. Η ομάδα της Μικρασιατικής δέχθηκε την ανάλογη φιλοξενία όπως ακριβώς είχε πράξει κι εκείνη στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. 
Στις τιμές δεν που έγιναν δεν θα μπορούσε να λείπει το όνομα του "Θρύλου" της ομάδας και νυν προπονητή, του Δ. Κάβουρα για την πετυχημένη επιστροφή του στο σύλλογο η οποία συνδυάστηκε με τον καλύτερο τρόπο, την κατάκτηση του τίτλου.
Ο κόσμος περίμενε με ανυπομονησία  τη στέψη του Πρωταθλητή από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο και της ΕΠΣ Χίου Γ. Σαρρή ο οποίος έκανε την απονομή πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τα πανηγύρια να συνεχίζονται στο τέλος του αγώνα.
Για τον αγώνα τώρα και την ιστορία, η ομάδα μας πέτυχε της 21η νίκη της πρωτάθλημα με το αγαπημένο της σκορ 3-0 με τον πρώτο σκόρερ Β. Ατσάλη να πετυχαίνει δύο τέρματα και να παραμένει στην κορυφή και τον Δ. Καπό ο οποίος πέτυχε το 14ο φετινό του γκολ. Αυτά τα δύο παιδιά συνθέτουν ένα δίδυμο φωτιά και που θα είχε πετύχει ακόμα περισσότερα τέρματα αν δεν έλειπε ο Δημήτρης μας για τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Η ομάδα μας είχε ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα τέρματα με τους Κάργατζη, Καπό, Ατσάλη και Βαϊντερλή ενώ η Μικρασιατική προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με τον Φεγγουδάκη.

Το βίντεο με τις φάσεις του αγώνα εδώ
Οι δηλώσεις για την κατάκτηση του τίτλου εδώ
Η απονομή του τίτλου εδώ
Οι φωτογραφίες εδώ

Κανάρης: Μονιώδης, Σοβατζής (55΄ Φαρατζής), Γρίγος, Σαμιώτης, Χρουσάκης, Χωρεψιμάς, Πάλλας (80΄ Γιάκας), Βαϊντερλής (82΄ Καϊμάκης), Ατσάλης, Κάργατζης, Καπός

Μικρασιατική: Γωνιάς, Μοσχούρης, Οικονόμου, Γκίκα, Χαραλαμπίδης (26΄ Μαλιώρας), Χανδράς, Σίμος, Σκανδάλης (60΄ Φαφαλιός), Γιαννικάκης (67΄ Ποταμούσης), Βίλδος, Φεγγουδάκης.

Στα αξιοσημείωτα:
* Η άρτια οργανωμένη και στα πλαίσια της εποχής που διανύουμε φιέστα από τη διοίκηση της ομάδας.
* Η συγχαρητήρια επιστολή της Μίκρας και του προπονητή της Χρ. Τσατσαρώνη για τη κατάκτηση του τίτλου.
* Η παρουσία της εθελοντικής ομάδας " Ι " στο γήπεδο με δύο οχήματα για την προστασία του τάπητα και των γύρω χώρων του γηπέδου από τυχόν ρίψεις βεγγαλικών.
* Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου που ήρθε να πανηγυρίσει από κοντά την κατάκτηση του τίτλου.


Η Διοίκηση ευχαριστεί και συγχαίρει τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Δ. Σαμιώτη και το κατάστημα Monkey στο οποίο είναι συνιδιοκτήτης για την προσφορά των Τ-shirt του Πρωταθλητή.

Επίσης θα πρέπει να δώσουμε Συγχαρητήρια και στον πρώην προπονητή της ομάδας μας Κλ. Κανετίδη για τη συμβολή του στη φετινή επιτυχία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου