16 Απριλίου 2013

Και τώρα τα μπαράζ....

ΛΑΙΛΑΠΑΣ - ΚΑΝΑΡΗΣ 2-6

Καταιγιστικός ήταν ο μπουρλοτιέρης στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος απέναντι στον Λαίλαπα τον οποίο φιλοδώρησε με έξι γκολ ενώ είχε ευκαιρίες για άλλα τόσα καθώς είχε και έξι δοκάρια. Από τρία γκολ πέτυχαν οι Β. Ατσάλης και Δ. Καπός. Για τον Λαίλαπα σκόραρε δις ο Α. Πιτσικούλης.
Ο Κανάρης μας κυνηγούσε να πετύχει και την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και το πέτυχε αλλά αυτό που έχει σημασία φέτος είναι η ομαδική προσπάθεια. Τα περισσότερα φετινά γκολ προήλθαν από ασίστ και ύστερα από συγκεκριμένο πλάνο με όλους τους παίχτες να διακρίνονται ακόμα και αυτοί με τη μικρότερη συμμετοχή. 
Ο φετινός απολογισμός βρίσκει τον Κανάρη μας Πρωταθλητή, έχοντας την καλύτερη επίθεση με 84 τέρματα και την καλύτερη άμυνα με 18 τέρματα παθητικό. Επίσης βρήκε τον Ατσάλη στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 33 τέρματα αλλά και τον περσινό πρώτο σκόρερ Δ. Καπό να έχει πετύχει 17 τέρματα αλλά και και με πολλές ασίστ. Στον πίνακα των σκόρερ μπήκαν συνολικά 15 παίχτες νούμερο που θα ζήλευαν αρκετές ομάδες ακόμα και μεγαλύτερων κατηγοριών. Ακόμα, οι 22 νίκες με τις 3 ισοπαλίες και τη μία και μοναδική ήττα είναι από τις καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών με την καυτή έδρα μας στα Νένητα να παραμένει αλώβητη. Η μεγαλύτερη φετινή ήταν απέναντι στον Κοφινά με 9-0 ενώ ξεχώρισαν τα 6 τέρματα που πέτυχε με αντίπαλο τη Δάφνη αλλά και οι δύο νίκες απέναντι στον περσινό κάτοχο του τίτλου Ατρόμητο. Ο Κανάρης μας φέτος έδειχνε μία ομάδα με σαφή στόχο το πρωτάθλημα και ήταν ένα κλικ πάνω από όλους τους αντιπάλους του. Οι παίχτες με συμπεριφορά επαγγελματική και με σοβαρότητα έδωσαν μία μεγάλη μάχη όλη τη χρονιά τόσο με την ψυχολογική όσο και με τη σωματική κούραση καθώς τα έξι χρόνια χωρίς πρωτάθλημα βάραινε όλους. 
Σε άλλον έναν τομέα που διακρίνεται η ομάδα μας είναι τα εισιτήρια και το κοινό που τον ακολουθεί πάντα σε όποιο γήπεδο κι αν παίζει αλλά ειδικότερα τη φετινή χρονιά φιλοξένησε αρκετούς φιλάθλους χωρίς κανένα παράπτωμα εντός και εκτός γηπέδων αλλά και στα γήπεδα που βρέθηκε δεν συνέβη το παραμικρό. Οι προσπάθειες της διοίκησης και σε συνεργασία με τον προπονητή έφεραν αυτό το καλό αποτέλεσμα αλλά πάντα με τη στήριξη του κόσμου και των χορηγών μας τους οποίους ευχαριστούμε και θερμά. Υποσχόμαστε για ανάλογη συνέχεια και την επόμενη χρονιά ενώ όσον αφορά τα μπαράζ η ομάδα θα αγωνιστεί με την ίδια σοβαρότητα και συνέπεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου