23 Σεπτεμβρίου 2013

Μεγάλο διπλό για την ομάδα μας

Με το δεξί μπήκε η ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα, αφού με δύο γκολ στο τέλος του αγώνα,επικράτησε του Ομήρου με 2-0. Το παιχνίδι ήταν κακό, με λιγοστές καλές φάσεις από τις δύο ομάδες, ειδικά στο πρώτο μέρος.
Στο 14ο λεπτό ο Κανάρης απείλησε με τον Ζεράι, αλλά το σουτ του μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ, ενώ ο Όμηρος απάντησε ένα λεπτό αργότερα με τον Ψαρούδη, με το σουτ του να έχει την ίδια κατάληξη. Στο 39΄ ο Κωττατής έκανε λάθος, αλλά ο Ψαρούδης θέλησε να τον κρεμάσει και αστόχησε. Στο σημείο αυτό ο Κωττατής τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, με τον Γιαζιτζόγλου να παίρνει τη θέση του.
Στο 63΄ ο Γιώργος Γιαζιτζόγλου επιχείρησε σέντρα-σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ τρία λεπτά πριν ο κ.Κάβουρας προχώρησε σε δεύτερη αναγκαστική αλλαγή, με τον Κάργατζη να περνάει στη θέση του τραυματία Μονίαρου. Τα προβλήματα των τραυματισμών δεν σταμάτησαν εκεί αφού στο 70' ήταν η σειρά του Παπαγεωργίου να αποχωρήσει και τον Χρουσάκη να παίρνει τη θέση του. Στο 75΄ μετά από κόρνερ του Βαϊντερλή, ο Πρωτούλης έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Και εκεί που φαινόταν ότι οι δύο ομάδες θα μοιράζονταν τους βαθμούς της ισοπαλίας, στο 88', ο Βαϊντερλής εκτέλεσε φάουλ, με τον τερματοφύλακα του Ομήρου, Έξαρχο να κάνει λάθος διώξιμο και στην επαναφορά ο Χωρεψιμάς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Κανάρη. Στις καθυστερήσεις, η ομάδα μας κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με τον Ζεράι, που βγήκε στην αντεπίθεση, μετά από κάθετη μπαλιά του Βαϊντερλή και σκόραρε.

ΚΑΝΑΡΗΣ: Κωττατής (49΄ Γιαζιτζόγλου), Σοβατζής, Γρίγος, Πρωτούλης, Παπαγεωργίου (70΄ Χρουσάκης), Λέσι, Χωρεψιμάς, Ζεράι, Βαϊντερλής, Μονίαρος (62΄ Κάργατζης), Ντεμίρι

Στα αξιοσημείωτα
*Η μεγάλη παρουσία των φιλάθλων μας στο γήπεδο της Καλλιμασιάς, που έδειξαν ότι θα στηρίξουν και αυτή τη χρονιά την αγαπημένη τους ομάδα
*Η πρώτη εμφάνιση με τον Κανάρη των νέων αποκτημάτων, Γιάννη Πρωτούλη και Χρήστου Ντεμίρι.
Γιάννης Πρωτούλης
Χρήστος Ντεμίρι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου