19 Ιανουαρίου 2014

Τρίτη σερί νίκη για τον Κανάρη

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη πέτυχε η ομάδα μας, η οποία μάλιστα για τρίτο συνεχόμενο αγώνα πέτυχε τέσσερα γκολ. Αυτή τη φορά, επικράτησε για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου με 4-1 του Ομήρου και παρέμεινε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ενώ μείωσε τη διαφορά από την τρίτη Δάφνη στον ένα βαθμό.
Η ομάδα μας παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο πήρε δίκαια τη νίκη, αφού δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ, σε ένα από τα καλύτερα της παιχνίδια τη φετινή σεζόν.
Μόλις στο 2ο λεπτό ο Βαϊντερλής άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο Κωστάλας από τον Γιαζιτζόγλου. Το 2-0 για τον Κανάρη ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, με τον Κάργατζη να γεμίζει από τα δεξιά και τον Χρουσάκη με κεφαλιά να ευστοχεί.
Ο Κωστάλας στο 49' βρήκε ωραία τον Θεοδωρίδη στο δεύτερο δοκάρι που με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Όμηρος μείωσε πέντε λεπτά αργότερα με τον Μουλάκη σε 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 78' ο Λέσι από κοντά, μετά από μπαλιά του Κωστάλα.

Κανάρης: Κωττατής, Θεοδωρίδης, Γρίγος, Χρουσάκης, Πρωτούλης, Λέσι, Βαϊντερλής, Κωστάλας, Ζεράι (72' Μαγγίνας), Κάργατζης (79' Πάλλας), Μονίαρος (45' Χωρεψιμάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου