27 Ιανουαρίου 2014

Άλλη μια τεσσάρα για την ομάδα μας

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη και μάλιστα με τέσσερα γκολ στο ενεργητικό για την ομάδα μας, που επικράτησε εκτός έδρας της Κυβέλης με 4-1. Την επόμενη αγωνιστική ακολουθεί άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας, με αντίπαλο την Μικρασιατική, στο δημοτικό στάδιο.

Ο Κανάρης προηγήθηκε με κεφαλιά του Κάργατζη, μετά από σέντρα του Βαϊντερλή στο 5ο λεπτό. Στο 26΄ ο Κάργατζης είχε καλό σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε μόλις πάνω από το οριζόντιο, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μαγγίνας είχε δοκάρι σε σουτ που επιχείρησε. Στο 30΄ διπλή εντυπωσιακή επέμβαση του Συρρή σε σουτ των Βαϊντερλή και Κωστάλα. Στο 45΄ η Κυβέλη κερδίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Θεοδωρίδη πάνω στον Μενή, με τον Ιακωβίδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ισοφαρίζει. Στις καθυστερήσεις όμως του ημιχρόνου ο Μαγγίνας από κοντά δίνει και πάλι το προβάδισμα στον Κανάρη, μετά από κόρνερ του Κάργατζη και λάθος έξοδο του Συρρή, ενώ λίγο νωρίτερα ο Κωστάλας με σουτ από πλάγια θέση είχε δοκάρι.
Συνέχισε να πιέζει η ομάδα των Νενήτων και στην επανάληψη, με τον Ζεράι να έχει δυο καλές φάσεις, μία με προβολή μετά από πάσα του Κάργατζη και ένα σουτ που απέκρουσε ο Συρρής, ενώ λίγο αργότερα είχε ένα σουτ του Βαϊντερλή που πέρασε άουτ μετά από παράλληλη του Ντεμίρι. Εκπληκτική απόκρουση του Συρρή που σώζει για ακόμη μια φορά την Κυβέλη σε σουτ του Κάργατζη, με τον τελευταίο να κερδίζει πέναλτι στην εκπνοή του αγώνα, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βαϊντερλής κάνοντας το 1-3. Στη συνέχεια ο Κανάρης μένει με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Χωρεψιμά με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα, ενώ το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Ντεμίρι μετά από όμορφη ατομική ενέργεια.

Kανάρης: Κωττατής, Χρουσάκης, Φαρατζής, Θεοδωρίδης, Γρίγος, Βαϊντερλής, Κάργατζης, Μονίαρος (Ντεμίρι), Λέσι, Κωστάλας (Χωρεψιμάς), Μαγγίνας (Ζεράι)


*Σχόλια και βίντεο από το παιχνίδι: www.sportschios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου