13 Ιανουαρίου 2014

Mε το δεξί στο 2014 η ομάδα μας

Με το δεξί μπήκε στο 2014 η ομάδα μας, καθώς επικράτησε με 4-0 εκτός έδρας του πύργου, για την τελευταία αγωνιστική του Α' Γύρου. Μετά από δεκατρείς αγωνιστικές, ο Κανάρης βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 25 βαθμούς, έχοντας επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Η ομάδα του κ.Κάβουρα έχει σκοράρει 25 φορές (πέμπτη καλύτερη επίθεση) και έχει δεχθεί δεκατρία τέρματα (τέταρτη καλύτερη άμυνα), ενώ βρίσκεται έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή.
Στα αγωνιστικά, ο Κανάρης δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ στο πρώτο ημίχρονο στον αγώνα με τον Πύργο, καθώς οι παίκτες μας ήταν άστοχοι στην τελεική προσπάθεια. Στην επανάληψη όμως, ο Ντεμίρι άνοιξε το σκορ από κοντά, μετά από ασταθής απόκρουση του Μονιώδη σε σουτ του Χωρεψιμά. Το 2-0 ήρθε από εξαιρεικό σουτ του Λέσι έξω από τη μεγάλη περιοχή, το 0-3 έκανε με κεφαλιά ο Βαϊντερλής, μετά από κόρνρ του Κάργατζη και το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Ζεράι, μετά από κάθετη μπαλιά του Πάλλα.

Η σύνθεση: Κωττατής, Γρίγος, Χρουσάκης, Φαρατζής (Θεοδωρίδης), Χατζηλάμπρου, Χωρεψιμάς, Βαϊντερλής, Κάργατζης (Πάλλας), Λέσι, Ζεράι,, Ντεμίρι (Καϊμάκης)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου