30 Οκτωβρίου 2012

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Α.Π.Ο ΚΑΝΑΡΗΣ                                                         30/10/2012
      ΝΕΝΗΤΩΝ



                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



   Σας γνωστοποιούμε ότι κατά την τελευταία συνεδρίαση του  Δ.Σ του Συλλόγου μας αποφασίστηκε η διακοπή της συνεργασίας μας με τον  μέχρι σήμερα  προπονητή της ομάδας μας κύριο Θεόκλητο Κανετίδη.
  Το ήθος, η  καλοσύνη και η ταπεινότητά του αποτελούν αρετές που σπάνια βρίσκει κανείς στο χώρο του ποδοσφαίρου και οι οποίες τον κατατάσσουν  ως πραγματικό στολίδι στο χιώτικο ποδόσφαιρο και θα αποτελούν πάντα σημαντική παρακαταθήκη για το σωματείο μας.
  Ευχόμαστε στον Κλήτο τα καλύτερα στην καριέρα του, να έχει υγεία πάνω απ' όλα ατομική και οικογενειακή και να γνωρίζει ότι στα Νένητα με όποια ιδιότητα και αν έρχεται από εδώ και πέρα στο γήπεδό μας θα βρίσκει μόνο φίλους.

4 σχόλια:

  1. Λυπαμαι πολύ. Που έτσι χωρις λόγο απολύεται ένας εξαιρετικός προπονητης. Τι να πει κανείς για τον τρόπο που χειρίζεται τα θεματα αυτα η ομάδα. Η ζούγκλα του ποδοσφαίρου σε ολο της το μεγαλείο. Συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν η ομάδα δεν παει καλά,διωχνουμε τον προπονητή. Οταν η ομάδα παει πολύ καλά, πάλι διωχνουμε τον προπονητη. Λογική παραγόντων στα Νενητα. Να την χαίρεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με γεια ο νέος προπονητής. Τα Χριστούγεννα θα προσλάβετε πάλι άλλον ή πιο νωρίς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ" ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΩΡΑΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΑΝ ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΖΩΗ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή