31 Οκτωβρίου 2012

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΘΡΥΛΟΥ

Α.Π.Ο ΚΑΝΑΡΗΣ                            31/10/2012                     
     ΝΕΝΗΤΩΝ



                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας ανακοινώνει την πρόσληψη στην τεχνική ηγεσία τον Δημοσθένη Κάβουρα και του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στην ομάδα.



Ο Δημοσθένης (Δήμος) Κάβουρας γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου 1962 στη Χίο. Πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της ομάδας μας. Κατάφερε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του τόσο στα τοπικά πρωταθλήματα του νησιού, όσο και στη Δ’ Εθνική. 

Ο Παναθηναϊκός δε δίστασε να επενδύσει στις ικανότητές του και να τον κάνει δικό του το 1983. Με τους "πράσινους" κατέκτησε δύο νταμπλ τις περιόδους 1984 -86 και αποτέλεσε χρήσιμο κομμάτι της μηχανής του "τριφυλλιού". 

Αποδεσμεύτηκε το 1987 και συνέχισε την καριέρα του στον Λεβαδειακό σε επίπεδο Ά Εθνικής. Για δύο συνεχόμενες σεζόν 1987/88 και 1988/89, όσο δηλαδή έμεινε στους Βοιωτούς, ήταν και ο πρώτος σκόρερ τους στο πρωτάθλημα με 12 γκολ κάθε χρονιά.

 Έτσι επέρχεται και η κλήση του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο για πρώτη φορά στις 15/11/1988 σ' ένα φιλικό παιχνίδι με την Ουγγαρία στο Στάδιο Καραϊσκάκη το οποίο έληξε 3-0 υπέρ της εθνικής μας. Με την εθνική ομάδα αγωνίστηκε συνολικά πέντε φορές.  

Κατόπιν ο Συμπατριώτης άσος μας αγωνίστηκε στον ΟΦΗ για μια διετία προσφέροντας το καλύτερο που μπορούσε και στους Κρητικούς. Στη συνέχεια μετεγγράφεται στον Απόλλωνα Αθηνών και το 1993 αποσύρεται από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ως ποδοσφαιριστής της Δόξας Βύρωνα. Ακολούθως, έπαιξε έναν ακόμη χρόνο στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα με τη φανέλα της Πειραϊκής.

Στις μέρες μας, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ασχολείται με την προπονητική. Έχει διατελέσει προπονητής στον Αήττητο Σπάτων, Ολυμπιακό Λαυρίου, Κεραυνό Κερατέας, Άγιο Ιερόθεο, κ Α.Ο Θήβας και Α.Ο Μελλισίων στα πρωταθλήματα της Δ' Εθνικής. 




9 σχόλια:

  1. an ta xristougenna parei tis omades tis perifereias o bajevic dioxte ton kaboura kai parte ton bajevic kai an erthei meta na doulepsei me tis miktes to pasxa o murinho dioxte kai ton bajevic kai parte ton murinho kai paei legontas,otan erxete kapoios kaliteros theoritika sto nisi na diwxnete ayto p exoume gt einai kaliteros proponitis sigoura!exei paixei kai ethniki!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ 1.27ΠΜ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥ
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΩΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΥΣΤΙΧΩς (ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΝΕΤΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ) ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΠΑΡΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΒΟΥΡΑ ΑΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ Η ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φιλε 1.27πμ αυτο το τελευταιο "εχει παιξει και εθνικη " διχνει η οτι εισαι ασχετος η οτι εισαι εμπαθης.Οτι καλυτερο εχει να δειξει το νησι ποδοσφαιρικά
    ειναιο Δήμος και πρέπει να μαθεις λιγο ιστορια γιανα καταλαβεις το ποδοσφαιρικό μεγεθος του αυτά και λυπάμε ειλικρινά για την ειρωνεία απέναντι σε αυτόν τον άνθρωπο που τίμησε όσο κανένας άλλος ποδοσφαιρικά την Χίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ/ ΑΦΟΥ Ο ΚΑΝΕΤΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΤΟ ΤΟΠΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΙΔΩΝΑ>? ΝΑ ΤΡΙΖΑΤΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΧΙ ΔΙΩΞΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΙΔΗ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΥΡΩΝΕ ΣΙΔΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ? ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ. ΩΣΤΟΣΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Η ΧΙΟΣ ΠΟΔΟΣΓΑΙΡΙΚΑ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΚΑΝΕΤΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΑ ΤΡΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kaneis den eipe oti o k.kavouras den einai oti kalitero exei anadeixei to nisi mas san podosfairisti!!otan enas einai podosfairistis ethnikou belinekous kai timaei tin galanoleyki fanela den simainei oti einai kai proponitis to idio isaxios aytomata !giayto einai toso pisw to nisi!o murinho kirioi den exei paixei kan mpala se kati omaditses gama delta katigoria portogalias epexe kai ekei allagi!min mperdevoume tin vourtsa m tin.. loipon...den ethixe kanenas tin prosopikotita tou kiriou kaboura!eseis thigetai sinexws anthrwpous pou empistebeste na paroun ta inia tis omadas kai molis brethei kati kalitero sto nisi to paratate san kamia gomena pou barethikate... filika kai xwris na dimioyrgounte sxolia misous kai antipatheias,i ekfraseis m mporei na diabazontai sklires alla ta lew me kalo skopo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ! ΦΙΛΕ 10. 32 ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ Ο ΚΑΝΑΡΗΣ ΤΙΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΙΞΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΙΛΕ 10.32 ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φιλε στο 11:12 μην πας πολυ πισω,τοσα χρονια,μεινε προσφατα απο το 2010 και μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή