21 Φεβρουαρίου 2013

Πρόκριση στον τελικό για τους Παίδες...

ΚΑΝΑΡΗΣ-ΟΜΗΡΟΣ VS ΚΟΦΙΝΑΣ 1-0

Πανηγυρικά προκρίθηκαν στον τελικό του Πρωταθλήματος Παίδων οι πιτσιρικάδες του Β. Ατσάλη οι οποίοι κέρδισαν τους αντίστοιχους του Κοφινά. 

Η ομάδα του Κανάρη ευτύχισε να προηγηθεί σε μια αντεπίθεση όταν ο Κουφογιάννης πέρασε καταπληκτική κάθετη πάσα στον επερχόμενο Κοκοκύρη ο οποίος πλάσαρε υποδειγματικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα και άνοιξε το σκορ. Η ομάδα μας θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα αν ήταν περισσότερο προσεκτική στην τελική προσπάθεια και ενώ κάποια λάθη θα μπορούσαν να είχαν στοιχίσει και την ισοφάριση. Εκεί όμως μίλησε η κλάση του τερματοφύλακα μας Στ. Κρουσουλούδη ο οποίος έπιασε ανεπανάληπτο τετ α τετ λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης, ενώ λειτούργησε υποδειγματικά και σε άλλες δύο περιπτώσεις. 

Τα πιτσιρίκια για ακόμα μία χρονιά απέδειξαν ότι υπάρχει μεγάλο ταλέντο και προκρίθηκαν πανάξια στον τελικό ενώ έδειξαν σε όλους μας ότι με σωστή καθοδήγηση και παρότρυνση από τους γονείς τους κυρίως μπορούν να ξεχωρίσουν.

ΚΑΝΑΡΗΣ-ΟΜΗΡΟΣ:
Κρουσουλούδης, Εκατομάτης, Μεταξής, Κουφούδης Αγγ., Κουφούδης Ισ.,Κούνης, Στεφανίδης, Πιτσόλης, Κοκοκύρης, Κουφογιάννης, Τζούμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου