17 Φεβρουαρίου 2013

Και τώρα η Δάφνη....

Κανάρης - Ελάτα 5 - 1

Εύκολο απόγευμα το σημερινό για την ομάδα μας με αντίπαλο την Ελάτα στο Δημοτικό Γήπεδο των Νενήτων. Οι παίχτες μας μετά την κακή εμφάνιση στα Θυμιανά την προηγούμενη Κυριακή επέστρεψαν στις νίκες και πάνε με αέρα 8 βαθμών στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την Δάφνη. Δύο γκολ πέτυχε για την ομάδα μας ο πρώτος σκόρερ μας Β. Ατσάλης και από ένα οι Δ. Καπός και Δ. Σαμιώτης και ένα αυτογκόλ από τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο το τελικό σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμα μεγαλύτερο αν οι παίχτες μας ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια και στην τελική πάσα. Η Ελάτα δεν μπορούσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι αφού δεν απείλησε σχεδόν καθόλου στο ματς, ενώ στην μοναδική ευκαιρία που είχε κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής. Αξίζει να σημειωθεί  ότι με τα χρώματα της Ελάτας αγωνίστηκε ο Στέλιος Μορτάκης ο οποίος δόθηκε δανεικός από την ομάδα μας την μεταγραφική περίοδο που πέρασε και είχε αρκετά καλή παρουσία. 


Η σύνθεση της ομάδας μας: Μονιώδης, Ρέππας, Φαρατζής, Σοβατζής, Σαμιώτης, Χωρεψιμάς (Κουφούδης), Λέσι, Κάργατζης (Μονίαρος), Πάλλας (Γιάκας), Καπός, Ατσάλης.   


Στα αξιοσημείωτα: 
* Η πρώτη εμφάνιση του νεοαποκτηθέντα Στ. Γιάκα με τα χρώματα της ομάδας μας ο οποίος στο διάστημα που αγωνίστηκε έδειξε καλά στοιχεία στο παιχνίδι του.
* Παρότι το κρύο της ημέρας στο γήπεδο βρέθηκε αρκετός κόσμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου