1 Μαρτίου 2013

Συγχαρητήρια στους μικρούς μας...

ΚΑΝΑΡΗΣ Π.Α.Χ 1 - 3


Ημέρα γιορτής και περηφάνιας η σημερινή για την ομάδα Παίδων του Κανάρη και του Ομήρου η οποία στάθηκε αντάξια στον τελικό με αντίπαλο την πανίσχυρη Π.Α.Χ. Οι πιτσιρικάδες του Β. Ατσάλη ενάντια σε όλα τα προγνωστικά αγωνίστηκαν για άλλη μια φορά στον τελικό κάνοντας τους γονείς τους αλλά και όλους εμάς υπερήφανους. Το παιχνίδι ήταν σε αρκετά καλό κλίμα και με μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο που αψήφισε το κρύο και βρέθηκε στις κερκίδες του Γηπέδου της Καλλιμασιάς. Η Π.Α.Χ προηγήθηκε στο σκορ με τον κορυφαίο παίκτη της τον Μπαστιάνο στο 12΄. Ο Κανάρης ισοφάρισε με τον Δ. Κοκοκύρη στο 35΄ ο οποίος κρέμασε αριστοτεχνικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το γκολ αυτό πανηγυρίστηκε θερμά από παίχτες και από τον κόσμο που είχαν δημιουργήσει μια ζεστή ατμόσφαιρα με τύμπανα και καπνογόνα. Στο δεύτερο ημίχρονο η Π.Α.Χ πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ με γκολ από τα αποδυτήρια και μετά από σύγχυση  στα καρέ του Κρουσουλούδη. Το τελικό 1-3 έγινε με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Από εκεί και πέρα η ομάδα μας ήταν δύσκολο να ανακάμψει και να μπει ξανά στο παιχνίδι αλλά αυτό που μετράει είναι ότι δεν τα παράτησε σε κανένα σημείο του αγώνα και απέδειξε ότι δίκαια βρίσκεται στον τελικό. 

Η σύνθεση της ομάδας: Κρουσουλούδης, Εκατομάτης, Κουφόυδης Ισ., Μεταξής, Κουφούδης Αγγ. Κούνης, Τζούμας, Στεφανίδης, Κουφογιάννης, Πιτσόλης, Κοκοκύρης.


Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά και σε όσους βρέθηκαν δίπλα τους αλλά ιδιαίτερα στους γονείς τους που τα παροτρύνουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου