16 Μαΐου 2013

Το ταξίδι για τη Γ΄ Εθνική μόλις άρχισε...

ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗ ΓΕΡΑΣ - ΚΑΝΑΡΗΣ 2-4



Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε η ομάδα μας μέσα στη Μυτιλήνη απέναντι στην πρωταθλήτρια της Λέσβου που την εδραίωσε στην κορυφή του ομίλου μαζί με τον Α.Ο Μυκόνου. Η αποστολή της ομάδας μας ταξίδεψε για το γειτονικό νησί με τη συνοδεία 50 περίπου πιστών οπαδών της οι οποίοι έδωσαν βροντερό παρόν στο γήπεδο αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι είναι ο 12ος παίχτης της ομάδας αλλά και η μεγάλη της δύναμη. Ένας κόσμος που δεν διστάζει ποτέ και πουθενά να ακολουθήσει το καμάρι των Νενήτων παρά τις δύσκολες οικονομικά εποχές που διανύουμε. 
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η ομάδα μας παρευρέθηκε πλήρης στο γήπεδο δημιουργώντας έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον Δ. Κάβουρα για τη συγκρότηση της ενδεκάδας αλλά και γενικότερα της 18άδας. Για όλους μας ήταν άγνωστη η δυναμική της Γέρας όπως και τα ατού της, όχι όμως και για τον προπονητή μας ο οποίος γνώριζε πάρα πολλά για τον αντίπαλο και κλείδωσε τον προπονητή της. Οι οδηγίες του εφαρμόστηκαν στο ακέραιο από τους παίχτες μας οι οποίοι παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και το μεσονύκτιο ταξίδι και την όποια ταλαιπωρία μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με περίσσιο πάθος και αγωνιστικό σθένος κάνοντας μας όλους να πιστέψουμε για ένα καλό αποτέλεσμα. Σε κάθε μονομαχία έβγαιναν πρώτοι στη μπάλα και δεν άφηναν τον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι. Σε αυτό συνέβαλλαν όλοι και κανένας δεν υστέρησε πουθενά τόσο οι βασικοί όσο και αναπληρωματικοί που αγωνίστηκαν.
 Το σκορ άνοιξε στο 8΄ ο Γρίγος ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή μετά την εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Κάργατζη και τις δύο κεφαλιές των Καπό και Γιάκα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 17΄ο Σοβατζής εκτέλεσε πλάγιο άουτ  από δεξιά και ο Άτσάλης πήρε την πρώτη κεφαλιά και έστρωσε στον αμαρκάριστο Καπό στο ύψος του πέναλτι γράφοντας το 0-2. Η ομάδα της Μυτιλήνης απείλησε κυρίως από στημένες φάσεις ενώ η ομάδας μας δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ με τους Καπό και Ατσάλη οι οποίοι βρήκαν αρκετούς χώρους πίσω.
Στο δεύτερο ημίχρονο σε μία υποδειγματική αντεπίθεση στο 48΄ ο Καπός βγήκε από αριστερά και έδωσε ωραία μπαλιά στον Ατσάλη ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε για το 0-3. Δύο λεπτά αργότερα οι αντίπαλοι έμειναν με δέκα παίχτες για απώθηση του Κάργατζη εκτός φάσης. Όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει και μετά από χαμένο τετ α τετ του Καπού η Αναγέννηση Γέρας βγήκε μπροστά και κέρδισε πέναλτι και αποβολή του Σοβατζή για σπρώξιμο μέσα στην περιοχή στο οποίο ευστόχησε και μείωσε σε 1-3, Ωστόσο η ομάδα μας δεν το έβαλε κάτω και βγήκε εκ νέου μπροστά και τις δύο ευκαιρίες που δημιούργησε τη μία την πέτυχε σε γκολ μετά τον συνδυασμό των Ατσάλη και Ζεράι με τον τελευταίο να γράφει το 1-4. Το μόνο που κατάφερε η Αναγέννηση ήταν να μειώσει σε 2-4 δέκα λεπτά πριν το τέλος μετά από λάθος εκτίμηση της φάσης του Μονιώδη σε κεφαλιά του Μαλακού.
Τα πανηγύρια στα περίχωρα του γηπέδου αλλά και στο πλοίο της επιστροφής δεν έλειψαν από τους οπαδούς μας οι οποίοι επευφημούσαν  την ομάδα μας για το θρίαμβο τους. 


Το βίντεο του αγώνα εδώ:

Κανάρης: Μονιώδης, Σοβατζής, Γρίγος, Χρουσάκης, Σαμιώτης, Λέσι, Βαϊντερλής, Γιάκας (77΄ Χωρεψιμάς), Ατσάλης (71΄ Πάλλας), Καπός, Κάργατζης (64΄ Ζεράι).

Στα αξιοσημείωτα:
* Η παρουσία των 50 περίπου οπαδών μας και το βροντερό παρόν τους στο Γήπεδο της Μυτιλήνης οι οποίοι κέρδισαν τη μάχη της εξέδρας.
* Η άριστη φιλοξενία από τη διοίκηση της ομάδας της Γέρας αλλά και τα εύσημα που πήραμε για τη δίκαιη νίκη μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου