20 Μαΐου 2013

Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε...

Α.Π.Ο ΚΑΝΑΡΗΣ - Α.Ο ΜΥΚΟΝΟΥ 2 - 0

Σπουδαία νίκη πέτυχε η ομάδα μας στον χθεσινό αγώνα μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική στο κατάμεστο γήπεδο των Νενήτων με αντίπαλο την πρωταθλήτρια των Κυκλάδων, Μύκονο για την 3η Αγωνιστική του ομίλου. Οι παίχτες του Δ. Κάβουρα με εμφάνιση ανάλογη της Μυτιλήνης μέσα σε λίγες μέρες και με περίσσιο πάθος κατάφεραν να σημειώσουν καθαρή νίκη με 2-0 χάρις στα γκολ των Ατσάλη και Πάλλα ύστερα από προσωπικές ενέργειες του Καπό ο οποίος ήταν κυριολεκτικά άπιαστος. Με τη νίκη αυτή η ομάδα μας εδραιώθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 9 βαθμούς συν τους τρεις που θα υπολογιστούν την Τετάρτη και περιμένει το αποτέλεσμα της Μυτιλήνης ελπίζοντας σε στραβοπάτημα της Μυκόνου για να πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα στην προσπάθεια της για την άνοδο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα οι παίχτες μας έκαναν υπερπροσπάθεια και αν εξαιρέσουμε κάποιες μονομαχίες που χάθηκαν στα πρώτα λεπτά στη συνέχεια έκλειναν καλά τους χώρους μη αφήνοντας τον αντίπαλο να απειλήσει με αξιώσεις τα καρέ του Μονιώδη και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με τον Ατσάλη στο 42΄ μετά από εξαιρετική ενέργεια του Καπό από δεξιά ο οποίος του σέρβιρε έτοιμο γκολ. Νωρίτερα είχε χαθεί μεγάλη διπλή ευκαιρία με το σουτ του Κάργατζη και κεφαλιά του Ατσάλη την οποία εξουδετέρωσε υπέροχα ο Άντερσον.
Στο δεύτερο μέρος η Μύκονος προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι και απειλούσε με μακρινά σουτ από τα οποία μόνο ένα ανησύχησε την άμυνα μας στο 81΄ με τον Μπαλλή να αστοχεί μέσα από την περιοχή. Στις καθυστερήσεις του αγώνα όμως ο Καπός ξέφυγε από τα δεξιά αποφεύγοντας όποιον βρήκε μπροστά του και τη σωστή στιγμή σέρβιρε αυτή τη φορά στον Πάλλα ο οποίος με καταπληκτικό πλασέ μέσα από την περιοχή κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Το παιχνίδι τελείωσε με τον κόσμο να χειροκροτεί τα καμάρια της ομάδας μας αλλά και τον αρχιτέκτονα της μεγάλης επιτυχίας Δ. Κάβουρα. Τα συνθήματα " Κανάρη μπορείς στην Γ΄Εθνική" και " Κανάρης Κανάρης" έκαναν πολλούς να δακρύσουν από χαρά ενώ δεν έλειψαν και τα " Όλε όλε" από τους παίχτες και τον κόσμο. Το χειροκρότημα των παιχτών της Μυκόνου ήταν εξίσου μια μεγάλη επιβράβευση καθώς και τα συγχαρητήρια όλου του φίλαθλου κοινού της Χίου.

Κανάρης: Μονιώδης, Βαϊντερλής, Γρίγος, Χρουσάκης, Σαμιώτης, Γιάκας, Καπός, Λέσι, Ατσάλης (87΄ Καϊμάκης), Κάργατζης (74΄ Πάλλας), Ζεράι (67΄ Χωρεψιμάς).

Στα αξιοσημείωτα: 
* Το κατάμεστο γήπεδο των Νενήτων τόσο από τους χωριανούς όσο και από όλη την υπόλοιπη Χίο με την παρουσία αρκετών ποδοσφαιριστών, παραγόντων και προπονητών αλλά και του προέδρου της ΕΠΟ και της ΕΠΣ Χίου Γ. Σαρρή και των υπόλοιπων μελών.
* Την παρουσία της Διοίκησης της Μυκόνου και κάποιων φίλων της ομάδας τους οι οποίοι έτυχαν την χιώτικη φιλοξενία και το καλωσόρισμα.
* Το ωραίο κλίμα στο γήπεδο και την άρτια οργάνωση του αγώνα από τα μέλη της Διοίκησης.

Η Διοίκηση του Κανάρη ευχαριστεί θερμά το φίλαθλο κοινό της Χίου για την συμπαράσταση του στο χθεσινό παιχνίδι και ειδικότερα τους πιστούς οπαδούς μας που δεν λείπουν ποτέ από το πλευρό της ομάδας αλλά για την άψογη συμπεριφορά που ειχαν και η οποία συνέβαλε στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας και στο επόμενο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γέρας. 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου