27 Μαΐου 2013

Πόρνη μπάλα...

Κανάρης - Αναγέννηση Γέρας 1 - 1

Παιχνίδι για γερά νεύρα και σίγουρα όχι για καρδιακούς το χθεσινό για την ομάδα μας με την πρωταθλήτρια Λέσβου το οποίο διεξήχθη τελικά το πρωί της Κυριακής. Ο αγώνας διεξήχθη τελικά με μισή ώρα καθυστέρηση καθώς αυτή ήταν και η επιθυμία όλων μετά την αργοπορημένη άφιξη του πλοίου που μετέφερε την αποστολή της ομάδας της Μυτιλήνης.
Το πρώτο ημίωρο δεν προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις καθώς και οι δύο ομάδες μπήκαν κάπως νωθρά και δεν είχαν το καθαρό μυαλό να δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις. Η μοναδική καλή ευκαιρία ήταν στο 11΄ με τον Καπό να βγαίνει τετ α τετ από αριστερά μετά από ωραία μπαλιά του Κάργατζη αλλά το πλασέ του πέρασε μόλις άουτ από από το κάθετο δοκάρι. 
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας ήθελε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ και δημιούργησε αρκετές φάσεις στην εστία του Χατζηκλειδαρά αλλά ο τερματοφύλακας της Μυτιλήνης αντέδρασε σωστά σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις ενισχύοντας με περισσότερο άγχος τους παίχτες μας. Σαν να μην έφτανε αυτό η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ σε μία αντεπίθεση μετά από λάθος στο χώρο του κέντρου στο 72΄ με τον Μαλακό να ανοίγει το σκορ. 
Οι παίχτες του Δ. Κάβουρα ωστόσο από το σημείο αυτό και μετά αφυπνίστηκαν και με την παραίνεση του κόσμου κατάφεραν να ισοφαρίσουν 4 λεπτά αργότερα με τον Καπό ο οποίος βρήκε αυτή τη φορά στόχο μέσα από την περιοχή μετά την κεφαλιά πάσα του Ατσάλη. Στο 85΄ η ομάδα μας αστόχησε σε πέναλτι μετά την εκτέλεση του Μονιώδη την οποία απέκρουσε ο Χατζηκλειδαράς. Στην επαναφορά της μπάλας ο Χρουσάκης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι. τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά καθώς οι παίχτες μας δημιουργούσαν συνεχώς ευκαιρίες αλλά λίγο η ατυχία λίγο ο τερματοφύλακας της Γέρας στέρησαν την νίκη.
Αυτό το αποτέλεσμα όσο κι αν στεναχώρησε παίχτες και φιλάθλους δεν σημαίνει απολύτως τίποτα καθώς η ομάδα μας πηγαίνει στη Μύκονο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με προβάδισμα στη βαθμολογία και εντελώς προετοιμασμένη και φτιαγμένη ψυχολογική για τον πολύ σημαντικό αγώνα. Οι νίκες με εμφατικό σκορ και εύκολα δημιουργούν ένα κλίμα χαλάρωσης πριν τα μεγάλα παιχνίδια και ίσως είναι για καλό που ήρθε έτσι το αποτέλεσμα. Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Κανάρης δεν πρόκειται να παίξει χωρίς τη συμπαράσταση των πιστών οπαδών του στο Κυκλαδίτικο νησί οι οποίοι ολοένα και αυξάνονται καθημερινά. Το ταξίδι στο όνειρο συνεχίζεται...

Κανάρης: Μονιώδης, Βαϊντερλής, Γρίγος, Χρουσάκης, Σοβατζής, Λέσι, Καϊμάκης (45΄ Σαμιώτης), Πάλλας (69΄ Γιάκας), Ατσάλης, Κάργατζης (69΄ Μονίαρος), Καπός.

Το βίντεο των φάσεων εδώ:

Στα αξιοσημείωτα:
* Ο κόσμος που γέμισε το γήπεδο παρά την αλλαγή της ώρας του αγώνα και τη μεγάλη στήριξη που έδωσε στην ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου