2 Ιουνίου 2013

Ο Μπουρλοτίερης έδειξε το δρόμο...

Α.Ο ΜΥΚΟΝΟΥ - ΚΑΝΑΡΗΣ 2-1

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας στο τελευταίο παιχνίδι των μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία απέναντι στον πρωταθλητή Κυκλάδων από τον οποίο ηττήθηκε με 2-1. Οι παίχτες μας πάλεψαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ενώ στάθηκαν άτυχοι σε δύο στημένες φάσεις όπου η ομάδα της Μυκόνου σκόραρε ισάριθμες φορές. Η ομάδα μας με ότι ψυχικά αποθέματα της είχαν απομείνει δεν το έβαλε κάτω και παρόλο που έμεινε με 10 παίχτες μετά την αποβολή του Γρίγου κατάφερε να μειώσει στο σκορ με τον Χωρεψιμά και να βάλει φωτιά στο παιχνίδι ενώ έχασε και μεγάλη ευκαιρία με τον Καπό για την ισοφάριση. Το πολυπόθητο γκολ δεν μπήκε στα τελευταία λεπτά και χάθηκε η πρόκριση για τα σαλόνια της Football League 2 αλλά όλοι είμαστε υπερήφανοι για την Οικογένεια του Κανάρη ( Παίχτες - Προπονητές - Κόσμος ) και για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Το ταξίδι στο όνειρο θα έχει κι άλλα επεισόδια την επόμενη σεζόν.... 


Στα αξιοσημείωτα: 
* Η μεγάλη παρουσία του φίλαθλου κοινού της Χίου και ειδικότερα των πιστών οπαδών της ομάδας μας στο νησί της Μυκόνου.
* Η παρουσία στις εξέδρες του γηπέδου των μπράβων που φρόντισε να έχει η Διοίκηση της Μυκόνου και οι οποίοι στο τέλος συνόδεψαν τους οπαδούς μας σε ασφαλή έξοδο από το γήπεδο. Είμαστε υπόχρεοι γι΄αυτό. 
* Η ειρωνεία από τα Κυκλαδίτικα μέσα ενημέρωσης αλλά και του εκφωνητή του αγώνα. 
* Τα συγχαρητήρια του Ατσάλη που δεν μπόρεσε να δεχτεί ο αντίπαλος του.
*Το εισιτήριο των 10 ευρώ για τους φιλάθλους μας και των 5 ευρώ για αυτούς της Μυκόνου. 

Ωραία φιλοξενία κατά τα άλλα δέχθηκε η αποστολή μας.... Συγχαρητήρια για την άνοδο από εμάς!!! 

ΥΓ
 Η Διοίκηση του Κανάρη συγχαίρει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, του προπονητή και όλων όσων έτρεξαν όλη τη χρονιά και ευχαριστεί για τη στήριξη του κόσμου στην προσπάθεια μας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου