23 Δεκεμβρίου 2013

Στα ημιτελικά του κυπέλλου ο Κανάρης

Νίκη με 1-0 επί του Ποσειδώνα για την ομάδα μας και πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Χίου. Έτσι, ο Κανάρης αφήνει με τον καλύτερο τρόπο το 2013, αφού βρίσκεται μέσα και στους δύο στόχους.
 Μόλις στο 3ο λεπτό ο Βαϊντερλής έκανε παράλληλη μπαλιά, με τον Κάργατζη να σουτάρει από πλάγια θέση, αλλά οι αμυντικοί του Ποσειδώνα έδιωξαν. Ένα λεπτό αργότερα ο Πρωτούλης εκτέλεσε φάουλ και ο Κωστάλας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Το 1-0 για την ομάδα μας έγινε στο 20', με τον Κάργατζη να επιχειρεί σέντρα σουτ, τον Μπαχά να διώχνει και τον Βαϊντερλή από κοντά με κεφαλιά να ανοίγει το σκορ. Στο 25' ο Κωστάλας επιχείρησε να κρεμάσει τον Μπαχά σχεδόν από το κέντρο, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να διώχνει σε κόρνερ τελευταία στιγμή. Λίγο πριν το ημίχρονο ο Κωστάλας βρήκε ωραία τον Βαϊντερλή που μόνος του με τον Μπαχά δεν κατάφερε να κάνει το κοντρόλ και να απειλήσει.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60', ο Γρίγος εκτέλεσε φάουλ, αλλά ο Βαϊντερλής αστόχησε με κεφαλιά, ενώ στο 65' ο Βαϊντερλής σούταρε από το ύψος της περιοχής και ο Μπαχάς απέκρουσε. H ομάδα μας ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σίμου στον Βαϊντερλή στο 80', αλλά ο Επιτροπάκης αρνήθηκε την παράβαση.

Κανάρης: Κωττατής, Πρωτούλης, Γρίγος, Θεοδωρίδης, Αναγνωστάκης (46' Παπαγεωργίου), Χωρεψιμάς, Λέσι, Κωστάλας (70' Μονίαρος), Ζεράι, Βαϊντερλής, Κάργατζης (72' Ντεμίρι)


* Ο Στέφανος Βαϊντερλής είναι ο μοναδικός σκόρερ της ομάδας μας στο κύπελλο έως τώρα, αφού είχε πετύχει και το 1-0 στην Α' Φάση επί της Ένωσης 
* Επόμενος αγώνας για τον Κανάρη, στις 12/1, στο Πυργί, με αντίπαλο τον τοπικό Πύργο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου