14 Δεκεμβρίου 2013

O ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα μας για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, αφού ανάγκασε την Δάφνη στην πρώτη της ήττα, επικρατώντας με 4-2 στα Νένητα.
Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν στο 6’ με τον Σεζένια, ο οποίος βγήκε στην αντεπίθεση από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ και νίκησε τον Κωττατή. Με τη σέντρα ο Βαϊντερλής δέχθηκε την μπάλα, πρόλαβε την έξοδο του Νησιώτη και ισοφάρισε για τον Κανάρη, αλλά δέκα λεπτά αργότερα ο Γιάχος υπέδειξε πέναλτι για χέρι του Μονιάρου, ο οποίος βρισκόταν έξω από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κλήμης που έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του.
Στην επανάληψη ο Χωρεψιμάς πέρασε στη θέση του τραυματία Μονιάρου στο 46’, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Πάλλας βρήκε ωραία τον Ζεράι που από πλάγια θέση αστόχησε. Η ομάδα μας πίεσε για την ισοφάριση με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να βγαίνει επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις και να απειλεί με τους Τσαφαρά και Πελαντή. Τελικά το 2-2 ήρθε για τον Κανάρη στο 75’, με τον Κάργατζη, ο οποίος πέρασε στον αγώνα στο 68’ στη θέση του Μαγγίνα, να βρίσκει με εξαιρετική μπαλιά τον Βαϊντερλή που πετάχτηκε μπροστά στον Νησιώτη και με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα μας έφτασε κοντά στην ανατροπή με τους Ζεράι και Πρωτούλη στα επόμενα δύο λεπτά, με τον πρώτο να είναι αυτός που έδωσε το προβάδισμα στο 82’, όταν δέχθηκε ωραία μπαλιά του Ντεμίρι, ξέφυγε από τον Παπαλάνη και νίκησε τον Νησιώτη. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στις καθυστερήσεις και πάλι ο Ζεράι με σουτ από κοντά, μετά από γύρσμα του Ντεμίρι.

Κανάρης: Κωττατής, Πρωτούλης, Αναγνωστάκης, Γρίγος, Θεοδωρίδης, Λέσι, Πάλλας (77’ Ντεμίρι), Ζεράι, Μαγγίνας (68’ Κάργατης), Μονίαρος (46’ Χωρεψιμάς), Βαϊντερλής

Στα αξιοσημείωτα
*Οι γεμάτες εξέδρες για πρώτη φορά  τη φετινή χρονιά και η στήριξη του κόσμου του χωριού ακόμα και αν η ομάδα δεν βρίσκεται στην κορυφή.
*Το πάθος που έδειξαν όλοι οι παίκτες μας για τη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου