26 Φεβρουαρίου 2014

Πεντάρα στην Αναγέννηση ο Κανάρης

Ο Κανάρης επικράτησε με 5-0 της Αναγέννησης και συνεχίζει να καταδιώκει τρεις ομάδες, αφού Ατρόμητος, Ηρακλής και Δάφνη συνέχισαν με νίκες.
Η ομάδα μας δεν δυσκολεύτηκε στο παιχνίδι με την ομάδα του Θολοποταμίου, ενώ το σκορ θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο. Δύο γκολ σημείωσε ο Μονιάρος και από ένα γκολ πέτυχαν οι Κάργατζης, Λέσι και Ζεράι.
Στο δεύτερο λεπτό ο Μονίαρος σέντραρε, με τον Βαϊντερλή να διεκδικεί τη μπάλα, η οποία έφτασε στον Κάργατζη που από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Βαϊντερλής εκτέλεσε κόρνερ και ο Μονίαρος από κοντά έκανε το 2-0. Στο 17'ο Λέσι έπαιξε ωραία το ένα δύο με τον Χωρεψιμά, αλλά το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο άου. Πέντε λεπτά αργότερα, γέμισμα του Βαϊντερλή για τον Ντεμίρι που αστόχησε με κεφαλιά εξ'επαφή. Στο επόμενο λεπτό, σέντρα του Μονίαρου, η μπάλα πέρασε από πολλούς παίκτες και έφτασε στον Κάργατζη στο δεύτερο δοκάρι που αστόχησε. Ο Κάργατζης στο 33' εκτέλεσε κόρνερ και ο Ντεμίρι στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ με κεφαλι. Το 3-0 για την ομάδα μας ήρθε στο 40', όταν ο Χρουσάκης έβγαλε βαθιά μπαλιά για τον Χατζηλάμπρου που κάνει ωραία ενέργεια και βρίσκει τον Λέσι που σκοράρει. Δύο λεπτά πριν την συμπλήρωση των 45', ο Κάργατζης εκτέλεσε κόρνερ, αλλά ο Χρουσάκης με κεφαλιά αστόχησε.
Στο 55ο λεπτό, σέντρα ακριβείας του Κάργατζη στο δεύτερο δοκάρι για τον Μονίαρο που με εξαιρετικό σουτ στέλνει τη μπάλα στη γωνία του Ανδρεάδη και κάνει το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 63' ο Ζεράι, μετα από συνδυασμό των Λέσι και Βαϊντερλή. Στο 68 γέμισμα του Κάργατζη, η μπάλα φτάνει μετά από αναμπουμπούλες στον Ζεράι, αλλά το σουτ του βρήκε στα σώματ. Στο 70' σουτ του Μονίαρου έξω από τη περιοχή πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα, εντυπωσιακή ενέργεια του Βαϊντερλή που πέρασε δύο παίκτες και βγήκε μόνος του με τον Ανδρεάδη, ο οποίος τον νίκησε. Στο 85' και πάλι ο Βαϊντερλής εκμεταλλεύτηκε λάθος του Ανδρεάδη, αλλά σε κενή εστία έξω από τη μεγάλη περιοχή αστόχησε.

Κανάρης: Κωττατής (65' Κρουσουλούδης), Χατζηλάμπρου, Γρίγος (76΄Φαρατζής), Χρουσάκης, Παπαγεωργίου, Λέσι, Χωρεψιμάς, Βαϊντερλής, Ντεμίρι (62' Ζεράι), Μονίαρος, Κάργατζης

Στα αξιοσημείωτα
*Τα πρώτα δύο γκολ του Μονίαρου τη φετινή σεζόν
*Η συμμετοχή του νεαρού τερματοφύλακα μας, Στέφανου Κρουσουλούδη που πέρασε στη θέση του Κωττατή στο 65ο λεπτό
*Η εμφάνιση του Ατσάλη στην 18αδα της ομάδας του για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του τον Αύγουστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου