11 Μαρτίου 2014

Πήρε το ντέρμπι με τον Ηρακλή

Ο Κανάρης ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ηρακλή στο γήπεδο των Νενήτων, καθώς επικράτησε με 2-0 και έφτασε τις 10 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και τις 12 αγωνιστικές χωρίς ήττα, συνεχίζοντας την αντεπίθεση του μετά τα άσχημα αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών.
Με το τρίποντο ανέβηκε στην 3η θέση και τους 46 βαθμούς, έναν πίσω από τον σημερινό του αντίπαλο, 4 πίσω από την πρωτοπόρο Δάφνη, αλλά και με έναν αγώνα λιγότερο.

Στα αξιοπερίεργα του αγώνα, το πρόωρο σφύριγμα της λήξης του αγώνα (83΄), από τον διαιτητή Σπυριάδη, λόγω λάθους στο χρονόμετρο του, το οποίο όμως πήρε πίσω μετά από 2 περίπου λεπτά, μετά από διαβούλευση με τους βοηθούς του και έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Στο 29ο λεπτό, απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βαϊντερλή, αποκρούει ο Σαββίδης. Δέκα λεπτά αργότερα ο Βαϊντερλής σέντραρε από αριστερά και ο Ντεμίρι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα αουτ. Η ομάδα μας εκμεταλλεύτηκε την πρώτη της ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, όταν στο 53' ο Βαϊντερλής εκτέλεσε φάουλ, κόντρες στην περιοχή του Ηρακλή και ο Ντεμίρι με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 61' σουτ του Βαϊντερλή από αριστερά μέσα στην περιοχή πέρασε πάνω από το οριζόντιο, στο 63' δυνατό σουτ του Πάλλα από το ύψος της περιοχής, μόλις άουτ, δίπλα από το κάθετο. Στο 75ο λεπτό απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Κάργατζη από δεξιά, με υπερένταση αποκρούει ο Σαββίδης, με τη μπάλα να φαίνεται ότι πέρασε τη γραμμή του τέρματος. Στην επαναφορά, ο Ζαμπετάκης Α. ανατρέπει τον Ντεμίρι στην περιοχή, με τον Σπυριάδη να δίνει πέναλτι και δεύτερη κίτρινη στον αμυντικό του Ηρακλή. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Βαϊντερλής, που ευστοχεί.

ΚΑΝΑΡΗΣ: Κωττατής, Θεοδωρίδης, Παπαγεωργίου (74΄ Κάργατζης), Χρουσάκης, Γρίγος, Χωρεψιμάς (45΄ Πάλλας), Βαϊντερλής, Λέσι, Ντεμίρι, Κωστάλας (90+7΄ Μαγγίνας), Ζεράι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου