18 Μαρτίου 2014

Άφησε βαθμούς με τον Ποσειδώνα

Δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που δίνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος άφησε ο Κανάρης, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ποσειδώνα, στα Νένητα.
Η ομάδα μας είχε την κατοχή σε ολόκληρο τον αγώνα, με τον Ποσειδώνα να αμύνεται πολύ σωστά και να είναι πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.
Η ομάδα των Καρδαμύλων προηγήθηκε στο 13ο λεπτό με την πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε, μετά από εκτέλεση φάουλ του Σκούφαλου και εύστοχη κεφαλιά του Ρε. Στο 28' εκτέλεση κόρνερ του Κάργατζη για τον Γρίγο που με κεφαλιά νικάει τον Μπαχά και ισοφαρίζει. Στο 52' ο Λέσι κερδίζει τις κόντρες και σουτάρει αλλά αστοχεί, πέντε λεπτά αργότερα εκτέλεση κόρνερ του Κάργατζη, ο Μπαχάς απομακρύνει και στην επαναφορά ο Θεοδωρίδης αστοχεί με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι. Ο Κωστάλας κέρδισε πέναλτι στο 72ο λεπτό, αλλά ο Βαϊντερλής που ανέλαβε την εκτέλεσή του στέλνει τη μπάλα πάνω στον Μπαχά και στην επαναφορά αστοχει. Στις καθυστερήσεις σέντρα του Γρίγου για τον Βαϊντερλή στο δεύτερο δοκάρι που με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα ξυστά πάνω από το οριζόντιο

KΑΝΑΡΗΣ: Κωττατής, Θεοδωρίδης, Χρουσάκης, Γρίγος, Παπαγεωργίου (82' Πρωτούλης), Λέσι, Πάλλας, Βαϊντερλής, Κωστάλας, Κάργατζης (62' Ζεράι), Ντεμίρι (62' Μαγγίνας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου