4 Φεβρουαρίου 2014

Πέμπτη συνεχόμενη νίκη για τον Κανάρη

Πέμπτη συνεχόμενη νίκη για τον Κανάρη που επικράτησε εκτός έδρας της Μικρασιατικής με 2-0 και μείωσε στους τέσσερις βαθμούς την απόστασή του από την κορυφή, που βρίσκεται πλέον ο Ατρόμητος, μετά τη νίκη του επί του Ηρακλή.
Στο τέταρτο λεπτό ο Κάργατζης εκτέλεσε κόρνερ, ο Θεοδωρίδης πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, με τους αμυντικούς της Μικρασιατικής να διώχνουν, τον Χρουσάκη να γίνεται κάτοχος της μπάλας, αλλά να αστοχεί από πολύ κοντα. Το 0-1 για τον Κανάρη έγινε στο 8ο λεπτό με τον Ντεμίρι να βγαίνει τετ α τετ με τον Χριστοφαρή και αφού τον πέρασε πλάσαρε εύστοχα. Στο 20' ο Κάργατζης έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 0-2, αφού σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ. Ο ίδιος παίκτης αστόχησε από πλάγια θέση στο 29', ενώ άουτ πέρασε και το σουτ του Θεοδωρίδη στο 40'.
Στο 62' η Μικρασιατική έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας του Παντελίδη, στο 67' ο Ζεράι δεν κατάφερε να βρει εστία από πλάγια θέση και στις καθυστερήσεις ο Βαϊντερλής με σουτ έκανε το 0-2 για την ομάδα μας

Κανάρης: Κωττατής, Χατζηλάμπρου, Γρίγος, Χρουσάκης, Πρωτούλης, Θεοδωρίδης, Λέσι, Κάργατζης, Βαϊντερλής, Ζεράι, Ντεμίρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου