10 Φεβρουαρίου 2014

Εντυπωσιακή η ομάδα μας, πεντάρα στον Ατρόμητο

Έκτη σερί νίκη για τον Κανάρη που επικράτησε με 5-2 του Ατρομήτο για την 17η αγωνιστική και πλησίασε στους τρεις βαθμούς τον πρωτοπόρο Ηρακλή. Ο Κανάρης, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Στέφανο Βαϊντερλή, που πέτυχε τέσσερα γκολ και έδωσε και την ασίστ στο γκολ του Ντεμίρι, ήταν εντυπωσιακός κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο που οι παίκτες του έβγαλαν τρομερό πάθος.

Στο 9ο λεπτό, ο Βαϊντερλής με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Κωστάλας ανατράπηκε από τον Σκουφάρα εντός μεγάλης περιοχής, με τον Δημητρακόπουλο να δίνει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βαϊντερλής, που άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια η ομάδα μας είχε ένα κακό δεκάλεπτο, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν τρεις φορές την εστία του Κωττατή αλλά να μην καταφέρνουν να σκοράρουν. Στο 25' ο Κωστάλας με εκτέλεση φάουλ αστόχησε και στο 40' ήρθε η ισοφάριση για τον Ατρόμητο, όταν μετά από κόντρες, η μπάλα φτάνει στον Σούκα Σ., που πιάνει το σουτ από το ύψος της περιοχής και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο πρώτο λεπτό της επανάληψης ο Γρίγος έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Βαϊντερλής με καρφωτή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 2-1. Το 3-1 για τον Κανάρη ήρθε στο 52', με τον Βαϊντερλή να βρίσκει με καθετη μπαλιά τον Ντεμίρι, που μπαίνει στην περιοχή και με σουτ νικάει τον Χαβιάρα. Ο νεοεισελθών Πάλλας με σουτ στο έξω από την περιοχή αστόχησε στο 66' και στο επόμενο λεπτό ο Ατρόμητος βγήκε στην αντεπίθεση, με τον Μερκούρη να κάνει τη σέντρα από αριστερά και τον Σέργη με δυνατή κεφαλιά να μειώνει σε 3-2. Στο 74' ο Κωστάλας από αριστερά βρήκε ωραία τον Βαϊντερλή που κατέβασε τη μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή και με σουτ έκανε το 4-2. Στο τελευταίο γκολ της ομάδας μας στο 89ο λεπτό, χάθηκε η μπάλα, με τους Κάργατζη και Κωστάλα να συνδυάζονται εξαιρετικά, με τον τελευταίο να κάνει τη σέντρα από αριστερά και τον Βαϊντερλή με σουτ στην κίνηση να ολοκληρώνει την μεγάλη του εμφάνιση.

ΚΑΝΑΡΗΣ: Κωττατής, Χατζηλάμπρου (45΄ Χωρεψιμάς), Γρίγος, Χρουσάκης, Πρωτούλης, Θεοδωρίδης, Βαϊντερλής, Λέσι, Ντεμίρι (81΄ Κάργατζης), Κωστάλας, Ζεράι (65΄ Πάλλας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου