12 Απριλίου 2014

Ήττα στο ντέρμπι από τη Δάφνη

Ήττα μετά από σχεδόν τρεις μήνες στο πρωτάθλημα για την ομάδα μας, με την Δάφνη να είναι η νικήτρια με 2-0 στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής και έτσι ο Ηρακλής μόνο με θαύμα θα χάσει το φετινό τίτλο.
Ο Κανάρης γνώρισε την 3η ήττα του τη φετινή σεζόν και παρέμεινε στους 56 βαθμούς, βγαίνοντας ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης του τίτλου, αφού θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική να ηττηθεί ο Ηρακλής στην Καλλιμασιά από τον αδιάφορο Όμηρο και παράλληλα η Δάφνη να χάσει ή να φέρει ισοπαλία με τον ήδη υποβιβασμένο Βαρβασιακό. 
Η Δάφνη προηγήθηκε στο 11ο λεπτό με τρομερό σουτ του Παπαλάνη από τη γωνία της μεγάλης περιοχής που κατέληξε στο γάμα του Κωττατή και έκανε δύο τα τέρματά της στο 40' με αυτογκόλ του Λέσι, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσαφαρά. Ο Κανάρης δεν απείλησε ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, ενώ στο 44' αποχώρησε τραυματίας ο αρχηγός, Φαρατζής και στη θέση του πέρασε ο Χρουσάκης.
Στην επανάληψη η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά και απείλησε σχεδόν με τους Βαϊντερλή (55', 79'), Πάλλα (57'), Κωστάλα (67'), Πρωτούλη (68', 83') και Λέσι (76'), αλλά κανείς από αυτούς δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Νησιώτη. Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία ο Κωστάλας.

ΚΑΝΑΡΗΣ: Κωττατής, Θεοδωρίδης, Φαρατζής (44΄ Χρουσάκης), Πρωτούλης, Γρίγος, Χωρεψιμάς (45΄ Πάλλας), Βαϊντερλής, Λέσι, Ντεμίρι (61΄ Ατσάλης), Κωστάλας, Ζεράι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου