2 Απριλίου 2014

Nίκη με ανατροπή επί της Ελάτας και...κορυφή

Χωρίς να εντυπωσιάσει, ο Κανάρης επικράτησε με 2-1 της Ελάτας στα Νένητα, αν και έμεινε πίσω στο σκορ. Αυτή ήταν η 17η νίκη στο πρωτάθλημα για τους γηπεδούχους, που έφτασαν έτσι τους 56 βαθμούς και ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας, μία εβδομάδα πριν από το ντέρμπι με τη Δάφνη, που θα κρίνει και τον πρωταθλητή.
  Η ομάδα μας απείλησε με τον Μαγγίνα στο 20', αλλά η Ελάτα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στην πρώτη της ευκαιρία στο 25', με τον Μετόζη να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κούτσουρα. Ο Κανάρης απείλησε με τον Λέσι στο 26' και έφτασε στην ισοφάριση στο 42' με πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ του Χωρεψιμά, έξω από την περιοχή. Ο Βαϊντερλής στο 45' λίγο έλειψε να κάνει το 2-1 για τον Κανάρη, αλλά αστόχησε σε τετ α τετ.
 Στην επανάληψη ο Κανάρης ανέλαβε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά η Ελάτα ήταν αυτή που έχασε 2 πολύ καλές ευκαιρίες με τον Φόρσο στην αντεπίθεση. Τη νίκη τελικά στην ομάδα του Κάβουρα, έδωσε ο Κωστάλας με ένα άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή στο 75΄, ενώ νωρίτερα ο Μαγγίνας είχε μια καλή κεφαλιά, που πέρασε μόλις άουτ.

ΚΑΝΑΡΗΣ: Κρουσουλούδης, Χατζηλάμπρου (45΄ Κωστάλας), Θεοδωρίδης, Πρωτούλης, Γρίγος, Χωρεψιμάς, Βαϊντερλής, Πάλλας (59΄ Κάργατζης), Μαγγίνας (77΄ Ντεμίρι), Μονίαρος, Λέσι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου