25 Οκτωβρίου 2014

ΣΤΟΠ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η πρώτη απώλεια βαθμών για την ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα ήρθε από τον πολύ δυνατό σήμερα Ποσειδώνα . Ντέρμπι με όλη την σημασία της λέξεως το σημερινό παιχνίδι ... με γκολ αμφισβητούμενες φάσεις και ένταση . Ο Ποσειδώνας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι όμως ο Κανάρης προηγήθηκε στο 20 με τον Ζεράι
 Το ματς στην συνέχεια δεν έχει φάσεις για γκολ μέχρι το 44΄που ο Ποσειδώνας κέρδισε πέναλτι και ο Σκούφαλος το μετέτρεψε σε γκολ . Με το 1-1 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια . Στην  αρχή του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα των Καρδαμύλων ευτύχισε να προηγηθεί στο σκορ μόλις 47΄με κεφαλιά του Κυριακούδη ! Στο 73΄ έχει δοκάρι ο Κανάρης με τον Χρουσάκη ενώ στο 79΄ ο Ποσειδώνας μένει με δέκα παίχτες λόγο αποβολής του Νιάκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα . Στο επόμενο λεπτό ο Κανάρης κέρδισε φάουλ που εκτέλεσε ο Κωστάλας    και ο Γιοβανάκης με κεφαλιά  έγραψε το τελικό 2-2 ! Δεν βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα σήμερα η ομάδα μας με αποτέλεσμα ο πολύ καλά διαβασμένος Ποσειδώνας να πάρει δίκαια την ισοπαλία!  
    Κατώτερο των.... περιστάσεων το διαιτητικό τρίο   (προσωπική άποψη) .

    * Ένταση δημιουργήθηκε στην κερκίδα μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων που έληξε γρήγορα..

   *Τέλος εντύπωση μας έκανε πως σε άλλο ένα παιχνίδι με τον Κανάρη ο νυν προπονητής του Ποσειδώνα μπαινοβγαίνει  με τόση άνεση στον αγωνιστικό χώρο όποτε αυτός κρίνει αναγκαίο ! Συνήθεια που έχει... εφαρμόσει και στο παρελθόν ως αντίπαλος του Κανάρη με άλλες ομάδες  με αποτέλεσμα και το τότε και τώρα να αποβληθεί !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου